PNR Merchandising
Image default
Beauty en verzorging

Zinkoxide in zonnebrandcrème

Zinkoxide veel gebruikt in korean skincare is het ingrediënt bij uitstek voor ouders. Het is een veilige en effectieve zonnebrandcrème die bovendien geschikt is voor baby’s vanaf zes maanden (dus ideaal voor volwassenen en de huid van hun baby)! Zinkoxide beschermt uw huid tegen zowel UVA- als UVB-stralen, met een superieure breedspectrumbescherming waar chemische zonnefilters niet aan kunnen tippen. Veel minerale zonnefilters bieden ook bescherming tegen blauw licht van onze apparaten en tegen licht binnenshuis. Het beste van alles is dat zink niet irriteert, dus het kan zonder risico op bijwerkingen op de gevoelige huid worden gebruikt. Zinkoxide beschermt de huid in plaats van te worden geabsorbeerd zoals chemische zonnefilterformules, wat een goede optie is voor mensen met een vette of acnegevoelige huid.

Fysieke koreaanse skincare sunblockers, vooral die met zinkoxide, werken door op de huid te gaan zitten en de UVA- en UVB-stralen af te buigen of te blokkeren via een proces dat weerkaatsing wordt genoemd. Chemische sunblockers daarentegen absorberen de stralen voordat ze uw huid binnendringen. Omdat zinkoxide op uw huid zit, is het vaak zichtbaarder dan chemische zonnefilters; het kan een opvallende afdruk veroorzaken wanneer het wordt aangebracht, waardoor de huid tijdelijk een grijzige tint kan krijgen. Bij gebruik in de juiste concentratie en in combinatie met andere huidverbeterende ingrediënten, laat het geen ongewenste waas achter en bent u beter beschermd tegen de zon!

Zinkoxide is een veelgebruikt ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten, waaronder zonnebrandcrème. Een groot voordeel van zinkoxide is dat het een breedspectrum bescherming biedt tegen zowel UVA- als UVB-stralen. Een ander voordeel van zinkoxide is dat het kan helpen de poriën zichtbaar te verkleinen, de olieproductie in balans te brengen en de algehele teint te verbeteren. Het is een geweldig ingrediënt voor dagelijkse zonnebrandcrème voor alle huidtypes!

Zinkoxide is een natuurlijk voorkomend mineraal dat al duizenden jaren wordt gebruikt voor verschillende medische doeleinden, waaronder de gezondheid van de huid. Het is door de FDA als veilig erkend en staat er ook om bekend dat het zeer mild is voor de huid. Het gebruik van zinkoxide in zonnebrandcrème of andere huidverzorgingsproducten heeft vele voordelen: het bevordert de genezing van de huid, vermindert vroegtijdige veroudering en helpt zonnebrand te voorkomen.

https://kocosmo.nl/