PNR Merchandising
Bedrijven

Handsfree je handen wassen

De volledige veilige en hygiënische manier van handen wassen? Het antwoord is een zeepdispenser met een hygiënische, aanraakvrije en gebruiksvriendelijke bediening die alleen wordt geactiveerd wanneer dat nodig is.

 

Net zoals je door de rondwarende Corona tegenwoordig afstand moet houden en elkaar beter geen hand kunt geven, kun je ook beter geen zeepdispenser aanraken als je je handen gaat wassen. Zeker niet als er meerdere mensen gebruik maken van de zeeppomp. Een automatische zeepdispenser met een sensor is daarom de oplossing voor volledige hygiëne. Makkelijk te plaatsen aan de wand voor in de keuken, toilet of de badkamer of douche. Daarna is het gewoon een kwestie van je handen onder de dispenser houden en zonder iets aan te raken, kun je je handen met een gerust hart schoonmaken en wassen. Bovendien zijn de ze makkelijk schoon te houden. Onontbeerlijk in de horeca, waar een goede hygiëne onmisbaar is. Zeker in deze tijden.

 

Contactloos je handen wassen

Dat gezegd te hebben, er zijn veel automatische zeepdispensers beschikbaar die je kunt aanschaffen. Wellicht vraag je je af, welke zeepdispenser moet ik kopen? Overeenkomstig is dat de zeepdispensers allen een navulbaar reservoir hebben, maar automatische zeepdispensers zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, maten en kunnen verschillende functies hebben. Denk aan roestvrijstalen of plastic zeepdispensers, voorzien van een infrarood sensortechnologie of een pomp met elleboogbediening. En uiteraard ook in verschillende prijzen.

 

Uitgebreid aanbod zeepdispensers

Een ander voordeel van een automatische zeepdispenser is dat het verspilling tegen gaat. Doordat de zeepdispenser een uitgekiende dosering heeft, spuit de dispenser precies de juiste hoeveelheid gel of zeep over de handen. Dus zuinig in gebruik. Als je wilt kunnen kiezen uit diverse ontwerpen en kwalitatieve zeepdispensers, neem dan eens een kijkje op XXLhoreca. Op deze website vind je ongetwijfeld een of meerdere exemplaren die geschikt zijn voor jouw horecabedrijf.