PNR Merchandising
Image default
Bedrijven

Hoe kun je aan Ivermectine komen? Is het zonder recept te koop?

Veel mensen op zoek naar Ivermectine om voorbereid te zijn als COVID-19 toeslaat. Ivermectine (of Ivermectin in het Engels) is door een aantal influencers, bloggers en podcasters gebruikt toen zij het virus kregen. Dankzij de goede resultaten bij deze mensen heeft Ivermectine een enorme groei in gebruik doorgemaakt. Hoe komen ze aan Ivermectine?

Ivermectine voorgeschreven krijgen

Toen Joe Rogan bijvoorbeeld (een populaire podcast-host op Spotify, Youtube en andere platforms) in september 2021 corona kreeg, was hij binnen een paar dagen weer de oude. Een van de dingen die hem hier mogelijk bij geholpen heeft is de Ivermectine die hij door zijn dokter kreeg voorgeschreven.

Nu werkt het Amerikaanse gezondheidssysteem natuurlijk wat anders dan het systeem hier in Nederland. Het is daarom de vraag of je Nederlandse huisarts je ook zo Ivermectine zou voorschrijven. Maar het kan natuurlijk geen kwaad om het te vragen. Zeker als je wat studies meeneemt die de werking van Ivermectine bevestigen, is er zeker een kans dat je huisarts het off-label voorschrijft.

Ivermectine zonder recept bij de Etos of de Kruidvat kopen?

In Nederland is Ivermectine alleen op recept verkrijgbaar. Er zijn wel landen waar je het middel kunt krijgen zonder eerst langs de dokter te hoeven gaan. Daarvoor zul je echter waarschijnlijk een stuk moeten vliegen. Ook is het in sommige landen niet duidelijk wat de kwaliteit van het middel is dat je dan krijgt.

Mocht je besluiten om via deze weg Ivermectine te gaan kopen, dan is het goed om je te beseffen dat het middel in verschillende vormen beschikbaar is. Zo kun je het krijgen in tablet-vorm en als crème. Ook is het belangrijk om zeker te stellen dat het om Ivermectine gaat en niet om avermectine of een ander middel met een vergelijkbare chemische structuur.

https://stichtingcoronaonderzoek.nl/ivermectine/