PNR Merchandising
Image default
Bedrijven

Wat is een Transferpers?

Een transferpers kun je gebruiken voor het bedrukken van verschillende soorten producten. Doormiddel van warmte kunnen bijvoorbeeld schoenen, shirts en broeken bedrukt worden. In dit blog vertellen we je meer over de transferpers:

Hittepers

Een transferpers noemen we ook wel een hittepers. Een hittepers brengt een afbeelding over doormiddel van hitte. De pers is dan ook bedoelt om een afbeelding of ontwerp op een product over te brengen met een speciale folie die dit mogelijk maakt.

De voordelen van een transferpers:

Een transferpers is uitermate geschikt voor het bedrukken van kleding, zeker wanneer het er professioneel uit moet zien is een transferpers de juiste match. Er zijn verschillende voordelen aan een goedkope transferpers zoals:

  • Er zijn full colour mogelijkheden wanneer je bedrukt met een transferpers
  • De bedrukking is ontzettend snel klaar
  • Het design van de afbeelding is gemakkelijk aan te passen met de juiste software
  • Plaatsing van bedrukkingen kan op verschillende stoffen en kledingstukken
  • De bedrukking is van goede kwaliteit en oogt professioneel

Een transferpers kopen die bij je past

Wanneer je een pers aanschaft wil je uiteraard dat deze goed bij je past. Het is niet alleen prettig, maar ook nog eens erg belangrijk. Je moet er namelijk geregeld mee werken. Het is goed om voor de aanschaf van een transferpers na te denken over hoe vaak je gaat bedrukken, welke grote er bedrukt moet worden en wat je gaat bedrukken. Bij Budgetpers.nl koop je altijd een transferpers die betaalbaar is en tevens van goede kwaliteit is. Er staan meerdere modellen voor je klaar in de webshop. Uiteraard is hier ook de software voordelen aan te schaffen.

Meteen een betaalbare transferpers kopen

Wil je meteen een goedkope transferpers kopen? Dan moet je bij budgetpers.nl zijn. Uit het ruime assortiment staan verschillende producten van hoogwaardige kwaliteit waarmee je veilig en vertrouwd aan het werk kunt. Tegen een vriendelijke prijs bestel je een fijne pers. Eerst meer informatie hebben of heb je persoonlijk advies nodig? Het team van budgetpers staat voor je klaar!

Gerelateerde artikelen

Het optimaliseren van jouw zoekmachine marketing

Een outdoor evenement organiseren

Dé sneaker zoekmachine vind je op Sneakerplaats.com