PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Een bovenooglidcorrectie, wat zijn hier de voordelen van?

Het klinkt misschien niet iedereen heel bekend in de oren, een bovenooglidcorrectie, wat is dit precies en wat zijn hier de voordelen van? Tot een paar weken geleden liep ik ook met deze vragen in mijn hoofd rond, tot ik bij Ooglift geweest ben om daadwerkelijk een bovenooglidcorrectie ben ondergaan. Deze behandeling is mij in de praktijk heel erg meegevallen en het resultaat ben ik erg over te spreken, om deze reden deel ik in deze blog graag mijn ervaring met jou, hoe het in zijn werk gaat en op welke manier zo’n behandeling verloopt, hiernaast uiteraard wat het oplevert.

Mijn ervaring met een bovenooglidcorrectie bij Ooglift

Een bovenooglidcorrectie is een behandeling wat voor veel mensen veel toegevoegde waarde heeft voor verschillende dingen. Ten eerste kom je erna wat wakkerder uit te zien, dit heeft vaak een positieve invloed op een eerste indruk tijdens een date of sollicitatie. Bovendien is het zo dat oogleden maar zo het zich kunnen belemmeren en dit is namelijk gevaarlijk in het verkeer. Er is namelijk de mogelijkheid dat je hierdoor het totale overzicht mist omdat je blikveld simpelweg verkleind wordt.

Bij Ooglift is een bovenooglidcorrectie een behandeling wat helemaal niet zo ingrijpend is als de meeste mensen vertellen. Het enige wat zeer doet is de verdovingsprik, maar hierna is het ten eerste zo gebeurd en totaal gevoelloos. De wond wordt netjes met hechtingen dicht gemaakt wat ervoor zorgt dat na de behandeling niets van een litteken te bekennen is. Na een week kom je weer terug om de hechtingen te laten verwijderen en in de meeste gevallen is er dan geen wond meer te zien, slechts het mooie resultaat van de behandeling.

Ook benieuwd?

Ben je benieuwd naar wat een bovenooglidcorrectie voor jou voor voordelen heeft of in hoeverre het voor jou van toepassing is? Neem dan contact op met Ooglift via www.ooglift.nl of ga er gewoon eens een keer langs. Samen met een medewerker kun je het probleem bespreken en kijken op welke manier jullie het gaan oplossen. Een bovenooglidcorrectie is namelijk een behandeling wat voor bijna iedereen wel voordelen oplevert.