Een professionele website van SAM Design

 

SAM Design is een professioneel bureau in Den Haag met jarenlange ervaring in het designen van websites. Het design van een moderne goed werkende website is niet makkelijk en er komen veel verschillende skills bij kijken. Naast de technische skills van het maken van de website is er een mate van creativiteit nodig om het design van de website goed te regelen. Een professioneel webdesign bureau heeft al deze vaardigheden in huis. Wanneer u een moderne website laat designen bij een bureau als SAM Design heeft de website de volgende kenmerken.

 

Conversie optimalisatie

Een van de belangrijkste kenmerken van een moderne professionele website is de conversie optimalisatie. Conversie is als het feite het veranderen van bezoekers naar de volgende stap in de lijn van de website. Bijvoorbeeld het veranderen van een bezoeker naar een klant of van een niet geëngageerde bezoeker naar een wel geëngageerde bezoeker. Conversie optimalisatie gebeurt op basis van interactiviteit. Interactiviteit is de klant helpen bij het doorlopen van de stappen in de website. Dit gebeurt bijvoorbeeld door call to action knoppen of chats. Dan gaat de klant namelijk veel sneller actie ondernemen.

 

Responsiviteit

Responsiviteit is een ander heel belangrijk kenmerk van een moderne website. Dit omdat veel bezoekers tegenwoordig op bijvoorbeeld hun mobiele telefoon of tablet op internet zitten. Responsiviteit houdt dan in dat websites op elk apparaat goed weergeven worden en is een van de meest belangrijke criteria van een goed webdesign.

 

Optimalisatie voor de zoekmachines

Goede moderne website zijn vaak geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dit houdt in dat de website goed scoort op de zoekmachine voor bepaalde zoektermen. Bijvoorbeeld een winkel voor picknicktafels wil gevonden worden voor de term picknicktafel. Webdesigners houden zich hier niet zo veel mee bezig als SEO’s maar nemen het zeker in gedachten bij het bouwen van een nieuwe website.