Pnr-merchandising

Een uniek cadeau voor mijn 50 jaar getrouwde ouders

Business / Marketing and Advertising

Mijn ouders waren vorige week alweer 50 jaar getrouwd. Dat is erg bijzonder en mooi om nog mee te maken. Daarom wou ik graag iets speciaals voor hun gouden huwelijk doen. Omdat zij voor mij zoveel hebben getekend, ging ik op zoek naar een speciaal en uniek cadeau voor mijn ouders.

De zoektocht voor het 50 jaar getrouwd stel

De eerste gedachte die ik kreeg toen ik aan 50 jaar getrouwd dacht, waren de woorden ‘tijdcapsule’ of ‘blink in het verleden.’ Het leek mij een leuk idee om iets te maken voor mijn ouders om terug te blikken op een geweldig leven samen met elkaar. Ik ging op het internet zoeken en kwam tot nu toe alleen maar standaard fotolijstjes of servies tegen en geen leuke ideeën om zelf iets online en professioneel te maken. Tot ik op de website van Jilster terecht kwam. Ik bekeek de website en zag het ideale huwelijkscadeau! Een zelfgemaakte magazine die je helemaal zelf in elkaar kon zetten met wat je wilt. Dit was precies het gene waar ik naar zocht en ben meteen van start gegaan.

Het proces van het magazine

Ik ben mijn broer gingen eerst samen, zonder dat mijn ouders dit door hadden, allemaal informatie, foto’s en meer content verzamelen om allemaal in het magazine te doen. het was lastig om dit geheim te houden voor onze ouders, maar het is uiteindelijk gelukt. Met de hulp van vrienden, tantes, opa’s en oma’s hebben we alles kunnen vullen in het blad. Het in elkaar zetten van het blad ging erg makkelijk. Ik en mijn broer konden kiezen tussen verschillende templates en hebben zo het hele magazine gevuld. Toen hij klaar was, konden we hem meteen bij Jilster laten drukken en opsturen. Het eindresultaat was super en we hadden geen beter cadeau kunnen wensen.

Geef een uniek cadeau!

Mijn ouders werden erg emotioneel van het bekijken van het magazine. Ze waren er erg blij mee om op een unieke wijze terug te kijken naar een 50 jaar huwelijk. Wilt u ook een mooi en uniek cadeau voor iemand die een jubileum heeft te vieren of een andere bijzondere gebeurtenis? Bekijk dan de website van Jilster voor meer informatie.