PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Elektrische scooters van Polderscooter

Tegenwoordig zijn elektrische scooters steeds populairder om mee rond te rijden. Ze zijn beter voor het milieu omdat ze geen uitlaatgassen uitstoten én ze zijn zodanig efficiënt geworden dat er vrij veel kilometers mee gereden kunnen worden voordat ze weer opgeladen moeten worden. Een uitstekende keuze dus om aan te schaffen wanneer u een vervoermiddel zoekt die eenvoudiger is te besturen in het verkeer terwijl er langere afstanden mee gereden kunnen worden in kortere tijd. Bij Polderscooter worden elektrische scooters steeds vaker verkocht vergeleken met onze traditionele scooters, een ontwikkeling die we graag tegemoet zien!

Elektrische scooters, goede keuze

Elektrische scooters zijn dus een uitstekende keuze, een nog betere keuze wanneer u kiest voor een scooter van Polderscooter! Polderscooter heeft de grootste scooter showroom in heel Nederland, met wel meer dan 500 scooters op voorraad. Het voordeel hiervan is dat u acht van de tien keer een mooie scooter kunt uitkiezen in ons assortiment, die de volgende dag al beschikbaar is voor u om mee te nemen! Bovendien krijgen we van onze klanten een zeer hoog cijfer, een 9.5! Daar zijn we ontzettend trots op, en proberen iedere dag weer naar dat cijfer toe te leven. Een andere reden om voor Polderscooter te kiezen in de zoektocht naar de ideale elektrische scooter is dat het bij ons mogelijk is om hem te leasen vanaf €18 euro per maand! Dit met een zeer hoog slagingspercentage. 

Polderscooter

Inmiddels zijn elektrische scooters uitgegroeid tot een alledaags straatbeeld, samen met de elektrische fiets uiteraard. Ze zijn niet voor niets razend populair aan het worden, want elektrisch rijden is gewoon de groene toekomst waar we allemaal naartoe aan het werken zijn. Dat komt natuurlijk ook doordat elektrisch rijden tegenwoordig leuk en stoer is. Wij van Polderscooter in Flevoland weten daar alles van. Wilt u graag een nieuwe scooter, maar weet u niet zeker welk model het beste bij u past, dan kunt u altijd contact met ons opnemen over advies. Daarnaast kunt u altijd langskomen bij ons in de showroom, dan laten we graag onze modellen zien en wat ze kunnen!

Elektrische scooter kopen? Klik hier.