PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Satelliet schotel op je caravan

 

Je ziet ze niet meer zo vaak als vroeger, maar satelliet schotels kunnen de perfecte uitkomst bieden op het moment dat je onderweg bent met de camper, caravan of boot en toch wil blijven genieten van Nederlandse televisie. Soms zie je ze nog aan flats hangen, en steeds meer zijn ze te zien aan campers op het dak. De schotel televisie is de perfecte uitkomst voor iemand die wil genieten van haarscherp beeld en perfect geluid. In tegenstelling wat veel mensen denken dat wanneer schotel televisie ontvangen wordt dit niet scherp is en het geluid hapert. Dit was gelukkig van vroeger. Er zijn zo veel meer extra televisie zenders te ontvangen. Niet alleen Nederlandse zenders, maar ook heel veel buitenlandse zenders die je wellicht wilt bekijken.

Wanneer je op vakantie gaat met een camper of caravan wordt er vaak de televisie gemist, en dan met name de Nederlandse zenders. Met satelliet schotels voor caravans kun je in geheel Europa Nederlandse zenders ontvangen. Maar niet alleen Nederlandse zenders zijn te ontvangen. Ook zenders vanuit Italië, Rusland, Turkije en zelfs China zijn te ontvangen op deze schotels.

Voor goede ontvangst is het dus van belang dat een schotel goed is afgestemd. De schotel moet gericht worden op de Astra 1 en 3 satelliet. Deze satellieten hangen op 19 en 23 graden oost. Tevens wijst de schotelantenne ongeveer 28 graden schuit omhoog in Noord Nederland. Er mogen geen obstakels tussen de schotelantenne en de satelliet staan. Om precies de juiste graden te weten is het handig om een kompas bij de hand te hebben. Zo kun je op een juiste en precieze manier de richting van de schotel bepalen. Daarnaast is het wel nog van belang dat er een schotelontvanger wordt aangeschaft. Deze decodeert de ontvangen zenders naar de code die de televisie kan begrijpen.

 

http://www.deschotelshop.nl