PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Versneld bezoekers registreren met DigiReceptie

Receptionisten hebben zich lange tijd beziggehouden met een papieren bezoekersregistratie, wat een tijdrovende klus bleek te zijn. Zelfs zo tijdrovend, dat er maar weinig tijd overbleef voor andere taken die de receptionisten geacht werden te verrichten. Het ontvangen van bezoekers, het opzoeken van de afspraak, het aanmelden van de bezoeker en het achteraf plannen van een nieuwe afspraak was een secuur werk, waar veel tijd in ging zitten. Nog steeds is het niet geheel mogelijk om deze bezoekersregistratie over te slaan, maar het proces kan wel aanzienlijk versneld worden met de Software bezoekersregistratie van DigiReceptie. Deze software stelt receptionisten namelijk in de gelegenheid om bezoekers snel te registeren in het systeem, waarna er een eenvoudig een afspraak ingepland kan worden. Klinkt dat niet als muziek in jouw oren?

Hoe gaat DigiReceptie in zijn werk?

DigiReceptie is een bezoekersregistratiesysteem, waarmee de bezoekersregistratie geheel online plaats kan vinden en dus gedigitaliseerd kan worden. Allereerst zal de receptionist een afspraak plannen in het systeem voor een specifieke bezoeker, waarna de desbetreffende bezoeker een e-mail ontvangt als uitnodiging voor de afspraak. Deze moet bevestigd worden om in het systeem te verschijnen. De receptionist zal hier een melding van ontvangen en deze ook bevestigen, zodat de afspraak vast komt te staan in het systeem door een tijdslot te reserveren. Op het moment dat de bezoeker langs zal komen, is iedereen op de hoogte van de afspraak en heeft de receptionist meer tijd over voor andere taken.

Een uitnodiging personaliseren

Een uitnodiging voor een afspraak moet uitnodigend zijn voor bezoekers, waardoor het met DigiReceptie mogelijk is om deze e-mail te personaliseren met allerlei functies. Zo kunnen locatiegegevens bijvoorbeeld vermeld worden en is het in deze tijden handig om de richtlijnen voor het verloop van een afspraak in verband met corona te vermelden. Zo informeer je bezoekers snel, duidelijk en eenvoudig met DigiReceptie!

https://www.economy.nl/