PNR Merchandising
Gezondheid

Dagactiviteiten voor Usher syndroom wachtende op behandeling

Mensen met het syndroom van Usher hebben het zeker niet makkelijk. Omdat ze zowel slechtziend als slechthorend zijn kan het lastig zijn om nog leuke activiteiten te doen. Toch zijn er verschillende activiteiten die ook voor Usher syndroom patiënten heel erg leuk zijn. Natuurlijk moet er wel begeleiding mee.

 

Blotevoeten pad

Ga een dagje naar een blotevoeten pad. Met het syndroom van usher kun je slecht zien en horen, daardoor werken andere zintuigen wel beter. In de voet zitten heel veel zenuweindes, door zonder schoenen aan te gaan wandelen op onbekende grond beleven deze mensen een heel nieuwe ervaring, wat ontzettend leuk is! Je kunt op een warme zomerdag door het zand lopen, of ga juist op een regenachtige dag door de modder.

 

Massage

Neem een ontspannende massage en prikkel de zintuigen. Het hele doel van activiteiten is om even volledig tot rust te komen. Tijdens een massage hoeft niet gepraat te worden, gewoon lekker liggen en genieten. Wat is er nu fijner dan dat?

 

Zwemmen

Je hoeft niet direct van de springplank, maar in een gedeelte waar je kunt staan is het heerlijk om door het water te dobberen. Zo kun je afwisselen tussen warm en koud water voor wat variatie. En na het zwemmen moet natuurlijk lekkere frietjes worden gegeten, wat de andere zintuigen weer prikkelt.

 

Wachtende op de Usher syndroom behandeling

Het is vaak wel even wachten op de usher syndroom behandeling. Het is wel zo fijn om in de tussentijd zoveel mogelijk leuke dingen te doen om de tijd sneller voorbij te laten gaan terwijl gewacht wordt op de usher syndroom behandeling.

https://ushersyndroom.nl/genetische-therapie-voor-usher-syndroom-toekomstmuziek-of/