PNR Merchandising
Image default
Hobby en vrije tijd

Jaarhoroscoop Schorpioen 2021 Deel 1

Jaarhoroscoop Schorpioen 2021

2021 betekent voor Schorpioen – en ook in zekere mate voor Boogschutter  – wat succes in hun persoonlijke en professionele leven dankzij hun grote intuïtieve kracht. Vrede en harmonie zouden heersen op alle gebieden die voor jou relevant zijn. Dit zou een goed moment zijn om je positie in de samenleving te consolideren. Werk dit jaar aan een veilige toekomst voor jou en jouw gezinsleden.

Het jaar belooft je fysieke en mentale leven te verrijken. En je creativiteit zou de wereld aan je voeten brengen. Hoewel je graag achter de schermen werkt en een hekel hebt aan de schijnwerpers, zou je dit jaar meer in de spotlight staan dan je lief is. Let op gezondheids- en financiële kwesties, want deze gebieden hebben nu jouw prioriteit nodig. Dit zou ook een goed moment zijn om meer in contact te komen met een paar recente vrienden. Stop met bemoeien met de emoties en gevoelens van je naasten als je behoefte hebt aan goede relaties.

Liefdeshoroscoop Schorpioen 2021

Hoewel je de afgelopen jaren turbulente tijden in liefde en huwelijk zou hebben meegemaakt, belooft dit jaar kalme tijden in je relatiegebied. Als je alleenstaand bent, zou het jaar ervoor zorgen dat je een liefdevolle en loyale partner voor het leven krijgt. Echtelijke gelukzaligheid is verzekerd voor degenen die al getrouwd zijn. Als er geschillen ontstaan, die in het huwelijk volkomen onvermijdelijk zijn, praat er dan over met jouw echtgenoot of partner. Het zou de zaken in der minne regelen. Zet je assertieve zelf op de achterbank als je het hele jaar door een liefdevolle relatie wilt hebben.

Er zijn dit jaar geen grote planetaire invloeden die jouw liefde en huwelijk op een vreselijke manier zouden beïnvloeden. Een tijd die gunstig is voor om de lucht te klaren, wees echter voorzichtig. Het belooft een uitstekende tijd te worden voor de single Schorpioenen om te flirten. Sommige potentiële partners – die van sterrenbeeld Steenbok  – bieden zich al aan, wees op je hoede om ze aan je te binden naarmate het jaar vordert.

2021 geeft de voorkeur aan Schorpioen om sterke relaties in liefde of huwelijk te smeden. Een beter moment om jouw geloften te hernieuwen. Sommigen van jullie zouden enkele van de meest sterke relaties of banden aangaan.

Gezondheidshoroscoop Schorpioen 2021

De planeten voorspellen een goede gezondheid en juichen voor Schorpioen gedurende het hele jaar 2021. Vooral  Saturnus in Waterman zou je ondersteunen in gezondheid en welzijn. Mars kan je echter momenten van opwinding en een adrenalinestoot geven die je fysiek en mentaal kunnen verslijten. Neem dan regelmatig een pauze om van de uitputting af te komen.

Het hele jaar door kan de maan soms grote schade aanrichten aan jouw algemene gezondheid en welzijn, wees op je hoede. Aan de andere kant zal de zon je helpen om dit tij te keren en geeft je de kracht om door te gaan. Schopioenen met chronische gezondheidsproblemen zouden enige verbetering zien.

Er zijn geen grote planetaire invloeden die de gezondheid regelen, daarom zou de gezondheid gemiddeld zijn en zouden er geen grote gevolgen voor het leven zijn. Maar kleine gezondheidsproblemen kunnen niet worden uitgesloten. Sommige Schorpioenen en Vissen kunnen last hebben van uitputting, vermoeidheid en wat nerveuze problemen. Rust af en toe goed uit en raadpleeg medisch advies als de situatie hetzelfde vereist.

Bron:
Zodiac Horoscoop
 

https://zodiac-horoscoop.nl/