PNR Merchandising
Hobby en vrije tijd

Trek de natuur in met je schilderskoffer

Ben jij iemand die altijd thuis aan het schilderen is? Je schildert prachtige landschappen vanuit je eigen atelier op je zolder. Landschappen die je zelf hebt verzonnen. Of landschappen die je op foto’s van internet hebt gezien. Maar het is veel leuker om naar buiten te gaan met je schilderkoffer set en de echte natuur te schilderen. Nederland heeft prachtige landschappen die  er naar verlangen om door jou vastgelegd te vereeuwigen op het witte doek. Dus neem je schilderskoffer in de hand en trek de natuur in.

Ontdek de mooiste landschappen

Ook in jouw omgeving vind je prachtige landschappen die het waard zijn om geschilderd te worden. Loop maar eens naar buiten en kijk eens écht om je heen. Loop naar het bos of ga zitten aan de oevers van een meer. Bekijk de mensen in hun bootjes eens plezier maken en de kinderen rennend door en rollend door het gras. Gezinnen zijn heerlijk aan het picknicken onder een prachtige oude boom. Dit alles is het waard om te schilderen en je zult merken dat als je naar buiten gaat, je helemaal ontspannen weer thuis komt.

Een schilderskoffer voor onderweg

Je hele schilders hebben en houden mee naar buiten nemen is natuurlijk niet ideaal. Maar tegenwoordig heb je verschillende soorten schilderskoffer sets die je gemakkelijk mee kunt nemen. Je kunt er een (klein) doek op vastmaken zodat je altijd stabiel kunt schilderen. In het schilderskoffer zelf kun je je verf en penselen kwijt. Maar er is ook ruimte genoeg voor andere attributen als potloden. Een schilderskoffer set is ook super leuk om cadeau te geven aan iemand die graag schildert. En als je er zelf ook een neemt, dan kunnen jullie heerlijk samen in de buitenlucht genieten van de natuur én van het schilderen. Wat wil je nog meer!?

https://www.schildersezel-enzo.com/product/schilderskoffer-set/