PNR Merchandising
Image default
Huishoudelijk

Hoe kun je je achtertuin een beetje hip inrichten?

Voor wie graag in de buitenlucht en in de tuin zit wordt het langzaamaan tijd om de voorjaarsschoonmaak te gaan houden in de achtertuin en het allemaal weer een beetje op te frissen. Hierbij kun je denken aan het maaien van het gazon, de tegels afspuiten met de hoge druk, ramen wassen, het tuinmeubilair schoonmaken en nog een hoop andere zaken.

Ook is het altijd leuk om weer leuke felgekleurde bloemetjes in de tuin te planten. De meest bekende bloemen in deze tijd van het jaar zijn de hyacint, ranonkel, narcis, fritillaria, briza (trilgras), blad van de varen en freesia. Deze bloemen worden vaak ook gebruikt in boeketen.

Als je iets later in het seizoen gaat kijken zie je weer een hele hoop andere bloemen tevoorschijn komen. Dit zijn de mandevilla, petunia, geraniums, cosmea en het vlijtige liesje. Ook zijn er een aantal mooie struiken die je in de zomer kunt planten. Dit zijn de verbena, hortensia, de paarse muurbloem, prachtkaarsen en doorbloeiende rozen.

Leuke accessoires voor in de tuin:

Natuurlijk is het leuk om je tuin op te fleuren met mooie bloeiers, struiken en andere planten. Maar het is ook leuk om hier en daar leuke accessoires in je tuin neer te zetten of om het meubilair eens af en toe te vernieuwen en te veranderen. Hou je van robuust dan kun je altijd kiezen voor een salontafel van hout en staal. Is dit niet zo jouw smaak dan kun je altijd kiezen voor een landelijke stijl of een moderne stijl. Ook is het enorm leuk om deze verschillende stijlen af te wisselen met elkaar.  Zo heb je van alles wat in je tuin staan en kun je alle kanten op. Ook heb je zo voldoende afwisseling en maak jij van jouw tuin een heus gezelligheidsoord.

 

https://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/salontafel/