PNR Merchandising
Huishoudelijk

Wat is lakrids?

Lakrids is een scandinavische lekkernij. Het is een culinaire vorm van drop. Een zeer ambachtelijke lekkernij die bij de koffie onmisbaar is in het mooie Denemarken. Zo worden er dagelijks veel lakrids dropjes gegeten in Scandinavië. Het valt volgens kenners eigenlijk niet te vergelijken met drop zoals wij dat kennen in Nederland. Het is dan ook een stijlvolle en luxe soort van snoepjes.

 

LaKrids vanuit Scandinavië in Nederland proberen?

Wil je dit graag in Nederland kunnen proeven omdat je dit erg lekker vond tijdens je vakantie in Denemarken? Dat kan! Bestel eens LaKrids bij Ippys woondeco, een webshop die scandinavische woondeco verkoopt en dus ook deze Deense lekkernij. Probeer het dus eens uit of ze hier ook zo smaken of toch liever met een kopje koffie in Denemarken? De smaaktest is aan u! Wij weten in ieder geval dat het iets bijzonders is waarmee u iemand kan verrassen.

 

Geef eens LaKrids als origineel cadeau

Weet je niet wat je moet geven aan iemand die echt een zoetekauw is en wel van speciale snoepjes houdt? Geef diegene eens een potje met LaKrids snoepjes. Als je hiermee aankomt ben je verzekerd van een origineel cadeau. Bestel je iets voor 16.00? Dan wordt het de volgende dag nog geleverd! Wacht niet langer en bestel deze overheerlijke LaKrids nu bij Ippys.

 

Bestel ook Lakrids gemakkelijk online

Nu u weet wat Lakrids is en weet voor welke gelegenheid deze lekkernij uitermate geschikt is kunt u ze heel gemakkelijk bestellen via de webshop van Ippys. Dat scheelt weer een reis naar Denemarken, wat natuurlijk niet verkeerd is.