PNR Merchandising
Zakelijk

Outplacement Den Haag

Wanneer je in Den Haag woont en hulp nodig hebt bij het zoeken van een nieuwe baan kun je terecht bij Outplacementbureau Werkcontact. Het Haagse bureau verzorgt als sinds 2003 outplacementtrajecten voor nagenoeg alle sectoren.

De outplacement adviseurs van Werkcontact werken exclusief voor ontslagen medewerkers in Den Haag. Zij weten van de hoed en de rand wanneer het gaat om bemiddelen van werkzoekenden en kennen Den Haag op hun duimpje. Het netwerk van Werkcontact bestaat uit uiteenlopende mensen en bedrijven, van de Schilderswijk tot het Statenkwartier. Ideaal dus voor mensen die naar werk zoeken in Den Haag.

Haagse benadering 

Werkcontact houdt van de Haagse benadering. Maar wat is dat dan? “Met de Haagse benadering bedoelen we hands on bemiddeling en begeleiding, met beide benen op de grond, een tikkeltje Haagse zelfspot en er mag ook gelachen worden. Ontslagen worden is niet leuk, maar het zoeken naar een nieuwe baan mag best plezierig zijn. Bovendien lukt het ook in ruim 9 van de 10 trajecten iemand duurzaam te herplaatsen”, aldus het Outplacementbureau uit Den Haag.

Kosten Outplacement

Een outplacementtraject is vaak niet goedkoop, maar de Haagse benadering zorgt er wel voor dat er niet te veel wordt betaald. Alleen dat wat nodig is wordt immers ingezet. Dus geen overbodige dienstverlening waar je als werkzoekende toch niets aan hebt en alleen als bezigheidstherapie gezien kan worden. Doordat er door het uitgebreide werkgeversnetwerk van Werkcontact in Den Haag snel geschakeld kan worden duurt het outplacement proces vaak ook nog eens minder lang dan elders. Dit maakt bovendien dat de kosten van outplacement bij Werkcontact meevallen. Een outplacementtraject is bij Werkcontact al mogelijk vanaf ongeveer 1.500 Euro ex. BTW.


De kosten van outplacement starten bij 1.500 Euro voor een traject

Berekenen transitievergoeding

De kosten van outplacement worden doorgaans betaald door de werkgever. Ook komt het voor dat de outplacement kosten worden afgetrokken van de transitievergoeding. De hoogte van de transitievergoeding hangt van meerdere factoren en kan je ook op de website van Werkcontact berekenen. 

https://www.outplacementbureau.nl/outplacementbureau-den-haag/