PNR Merchandising
Image default
Zakelijk

10 geweldige toepassingen voor doming labels

domingstickers.nl koepelvormige labels staan bekend om hun veelzijdigheid en kunnen worden aangebracht op een ongelooflijke verscheidenheid aan oppervlakken, in allerlei omgevingsomstandigheden. Dus wat zijn enkele van de koepelvormige label toepassingen waar we het vaakst aan werken?

Op maat gemaakte verpakkingsetiketten en doming voor cosmetica en schoonheidsproducten

 • domingstickers.nl voegt een dimensie toe aan cosmetische verpakkingen, met een glanzende “3D” look en tastbaar gevoel.

 • Doming wordt niet alleen gebruikt voor merklabels. Op maat gemaakte koepelvormen geproduceerd door domingstickers.nl lenen zich uitstekend om te worden gebruikt als verpakkingsontwerp elementen die een luxe uitstraling uitstralen.

Punt-of-sale-/retaildisplay-etiketten

 • Wilt u uw merk laten opvallen in de schappen? De unieke koepelvormige look van domingstickers.nl trekt de aandacht van de consument en is gebruikt in verschillende verkooppunten en displaytoepassingen in de detailhandel.

Duurzame productmerketikettering

 • domingstickers.nl is de perfecte oplossing voor merketikettering in toepassingen die onderhevig zijn aan zware omstandigheden. Onze gepatenteerde Elephant Snot-kleefstof spreekt voor zich, en onze koepelvormige labels zijn UV-, chemicaliën- en waterbestendig.

 • Onze koepelvormige labels zijn niet alleen duurzaam, maar ze zien er ook geweldig uit en versterken de uitstraling van uw merk in een manier die lang meegaat.

Gewelfde etiketten voor verpakte consumentengoederen

 • Als u wilt dat klanten uw merk uit het schap halen, kan de unieke look en feel van domingstickers.nl helpen. We hebben gemerkt dat mensen niet anders kunnen dan hun hand reiken en onze koepelvormige labels aanraken. Het toevoegen van een koepelvormig label trekt de aandacht en geeft productverpakkingen een premium uitstraling die gunstig is voor de “aantrekkingskracht” van CPG-producten.

Onderwater en mariene koepelvormige labels

 • Hadden we al gezegd dat de koepelvormige labels van domingstickers.nl waterdicht zijn?

 • We vinden het geweldig om te zien dat de koepelvormige labels van domingstickers.nl goed presteren in onderwater- en zeeomgevingen. domingstickers.nl is gebruikt op boten, voor jachthavens, in onderwatercamera-apparatuur, duikuitrusting en meer.

Koppelige labels voor medische apparatuur

 • domingstickers.nl is gebruikt om branding aan te brengen op een verscheidenheid aan medische apparatuur. Duurzaamheid en de premium uitstraling van koepelvormige labels zijn een geweldige combinatie in de medische apparatuurindustrie.

Voeg koepelvormige labels toe aan productverpakkingen

 • We zien graag dat bedrijven koepelvormige labels in hun productverpakking die klanten kunnen plakken waar ze willen. Een koepelvormige sticker is gedenkwaardig en voelt inherent waardevol aan, en biedt een contactpunt voor uw merk dat klanten willen vasthouden en toepassen. We hebben onze koepelvormige labels zien plakken op auto’s, bagage, raketdozen, helmen, outdooruitrusting en meer.

Doming labels voor voertuigen en autodealers

domingstickers.nl combineert duurzaamheid in barre buitenomstandigheden met een mooi uitziend 3-dimensionaal label dat de aandacht trekt. Deze combinatie is perfect voor autodealers en bedrijven in de auto-industrie die een premium branding-element willen toevoegen dat zijn uitstraling in de loop van de tijd behoudt.

Voeg “Pop” en Dimension toe naar promotionele producten

 • Het glanzende en driedimensionale uiterlijk van onze koepelvormige labels is gebruikt om “pop” toe te voegen aan een indrukwekkend breed scala aan promotionele producten: cadeaubonnen, labels voor weggeefacties op beurzen, proefverpakkingen en meer.

Herinner uw klanten eraan opnieuw bij u te bestellen!

 • Onze koepelvormige labels vallen op – en uw klanten merken het op. domingstickers.nl heeft met een breed scala aan bedrijven gewerkt die een koepelvormig label aan hun product toevoegen, zodat klanten onthouden bij wie ze opnieuw moeten bestellen. We hebben koepelvormige labels geproduceerd voor bedrijven die zich bezighouden met HVAC, beveiliging, zwembad- en spadiensten, kasten, keukenrenovatie en meer.

 

https://www.domingstickers.nl/