PNR Merchandising
Media

Een professionele geluidsstudio in hartje Amsterdam

Wanneer je bezig bent met een audiovisueel project en je nog op zoek bent naar een opname- en geluidsstudio in Amsterdam, dan is het aan te raden om de website van ParkStudio eens te bezoeken. Deze award-winnende geluids- en audiopost productiestudio biedt diverse soorten diensten aan. Zo verzorgen ze stemmen, casting en regie voor bijvoorbeeld een film. Daarnaast kun je bij hen terecht voor creatief sound design, muziekcomposities op maat, professionele audionabewerking, podcasts en nog veel meer. Ze hebben veel kennis en expertise in huis en hebben al vele projecten succesvol uitgevoerd. Ook voor bekende bedrijven zoals Hornbach, Decathlon en het Voedingscentrum. Ben jij de volgende?

Aan welk project werk jij?

De geluidsstudio van deze specialist in Amsterdam is uitermate geschikt voor als je bijvoorbeeld werkt aan een film, radiocommercial of de ontwikkeling van een app. Ze hebben drie high-end studioruimtes waar je terecht kunt. Daarnaast denken ze graag met je mee om je project naar een hoger niveau te tillen. De medewerkers van dit bedrijf hebben veel ervaring en expertise in huis en kunnen daarom deskundig advies geven. Wil je bijvoorbeeld hulp bij het opnemen van voice-overs of het toevoegen van foley en sound effects? Bij ParkStudio kan het allemaal! Ze maken ook zelf geluidseffecten en componeren muziek om te gebruiken voor audiovisuele projecten. Kortom, je bent bij hen in goede handen voor jouw project!

Doe inspiratie op!

Ben jij benieuwd wat deze geluidsstudio in Amsterdam voor jou kan betekenen? Bekijk dan eens hun website en neem direct eens een kijkje bij hun afgeronde projecten. Zo krijg je een impressie van de mogelijkheden en doe je eventueel al inspiratie op. Wil je liever meteen sparren met deze professionals of heb je vragen? Neem dan contact op met ParkStudio. Zij staan je graag te woord en geven passend advies.

https://parkstudio.com/nl/