PNR Merchandising
Image default
Media

Een professionele voice-over vindt u hier

Wilt u een reclame laten inspreken of heeft u een professionele voice-over nodig voor uw audio- of videoproject? Bij stemmenbureau MultiVoice vindt u professionele stemacteurs en -actrices die u graag helpen bij uw klus. Dit bureau leverde al eerder stemmen voor radio, televisie, commercials, bedrijfsfilms en andere projecten op het internet. Ook is het bij hen mogelijk om voice-overs in verschillende talen te vinden. Naast dat u bij dit stemmenbureau uit Hilversum terecht kunt voor een professionele Nederlandse voice-over, huurt u bij hen onder andere ook Franse, Spaanse en Engelse voice-overs in. Zelfs voice-overs voor het Russisch en het Italiaans vindt u hier.

Voice-overs van kwaliteit

U kunt ervan op aan dat u bij dit internationale stemmenbureau een professionele voice-over inhuurt. Voordat een stemacteur of -actrice een klus mag doen voor hen, dient diegene eerst door een streng selectieproces te gaan. Alle voice-overs die zich hier aanmelden, worden van tevoren heel zorgvuldig gescreend. Tijdens een speciale stemcasting waarin de stemacteur of -actrice een tekst voorleest, wordt er gekeken naar de capaciteiten van de kandidaat. Er wordt gecontroleerd op de volgende punten:

–        Inlevingsvermogen

–        Veelzijdigheid

–        Redactioneel inzicht

–        Beheersing van alle stemstijlen

Wordt de kandidaat goedgekeurd op alle vlakken? Dan pas wordt diegene toegevoegd aan het stemmenbestand van dit castingbureau.

Beluister alle stemdemo’s

De ervaren bookingmanagers van MultiVoice helpen u graag bij het vinden van de geschikte, professionele voice-over voor uw audio- of videoproject. U geeft tijdens een persoonlijk gesprek uw wensen door, en legt hierbij precies uit welke stemelementen u belangrijk vindt. Vervolgens gaan de bookingmanagers voor u aan de slag. Zij zoeken een aantal stemdemo’s uit, waarvan zij denken dat ze geschikt zijn voor u. Nadat u de demo’s beluisterd hebt, kiest u de stem die u het beste ligt. Uw bookingmanager plant daarna een opnamesessie in. Bent u benieuwd naar alle diensten die dit bedrijf u op het gebied van voice-overs biedt? Vraag hen dan om meer informatie via de contactgegevens op hun website.