Waarom jij luchtkussen enveloppen wil hebben

Vervoer en transport

Een luchtkussen envelop beschermd jouw pakketje extra goed tegen deuken, stoten of andere obstakels onderweg. Je pakketje wordt tijdens het transport beschermd zodat het veilig aankomt bij de ontvanger. Bij luchtkussen enveloppen zit er speciale luchtkussen folie of nopjesfolie aan de binnenkant zodat er een beschermend laagje om jouw pakketje heen zit. Het materiaal waar de envelop van is gemaakt is erg sterk dus het pakketje wordt ook vanaf de buitenkant goed beschermd. Zo kun je bijvoorbeeld veilig iets breekbaars zoals een telefoon opsturen.  

Prijzen van luchtkussen enveloppen?

Als jij jouw pakketje extra goed wil beschermen ben je helemaal niet extra veel geld kwijt! Integendeel, je pakketje opsturen in een luchtkussen envelop is een van de goedkopere manieren om je pakketje veilig te transporteren. Er zijn luchtkussen enveloppen van ongeveer 3,5 cent per stuk, maar er zijn ook varianten beschikbaar van ongeveer 25 cent per envelop. Het verschil in prijs zit hem in het verschil van kwaliteit. Vooral als je iets fragiels en breekbaars verstuurd is het raadzaam om voor goede kwaliteit te gaan.

Geschiedenis van de envelop

In de jaren voor Christus werden er al enveloppen gebruikt. Natuurlijk niet zoals we het nu kennen, maar de spullen werden vervoerd in klei blokken. De klei blokken werden om de spullen gedaan om bescherming te bieden en om ervoor te zorgen dat de spullen niet kapot gingen. Hier is de geschiedenis van de envelop oorspronkelijk begonnen!

https://luchtkussengigant.nl/