Laat je kledingstijl inspireren door deze tips

Bedrijven

Tegenwoordig is kleding erg belangrijk geworden, het is eigenlijk een hobby. Welke kleren je koopt gaat allang niet meer over of ze je warm houden of ze fijn zitten. Wat je draagt is een deel van jou en verteld daarom ook een hele hoop over wie je bent. Ben jij iemand die met de trend mee gaat of ga je juist je eigen richting in? Misschien ben jij wel iemand die veel moeite heeft om goed voor de dag te komen wat betreft kleding. Dan is deze blog zeker iets voor jou! Hieronder volgen de beste stylingtips van dit jaar.

 

  1. Luister naar je lichaam

Wees altijd eerlijk tegen jezelf en ga geen broeken kopen om te laten zien dat ‘jij ook maatje 36 past’. Doe het niet voor anderen, maar voor jezelf. Bovendien moet je geen maten forceren die je niet passen. Ook je lichaamsbouw geeft aan welke kleding er het beste bij past. Bij vrouwen zijn dit vaak hun rondingen Bij mannen zijn dit vaker de omvang van hun armen en de breedte van hun borstkas.

 

  1. Denk aan je bh

Dit is uiteraard een tip voor de vrouwen. Zorg er als vrouw voor dat je altijd de juiste maat draagt onder je kleding. Om erachter te komen wat jouw maat is kun je een meetlint gebruiken. Heel simpel! Je weet binnen een mum van tijd wat je cupmaat is.

 

  1. Durf te stappen uit je comfortzone

Daag je zelf eens uit en kijk verder dan je neus lang is. Stap uit je comfortzone. Draag jij normaal alleen maar zwart en een type broek, doe eens gek! Koop een witte outfit en ga voor een aparte broek die je normaal nooit had gekocht. Zo verleg je jouw horizon.

 

  1. Streetwear bestellen

Streetwear is niet meer weg te denken uit de kledingindustrie van tegenwoordig. Neem maar eens een kijkje om te zien wat streetwear jou te bieden heeft. Kom bijvoorbeeld eens langs bij konceptstore. Je kunt bij koncept purewhite, malelions en nog veel meer populaire streetwear merken kopen.

 

https://konceptstore.nl/collections/purewhite