PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Schoonmaken in de horeca

Iedereen is er wel eens mee bezig: schoonmaken. Waar de één soms onhandig een glas limonade omstoot, heeft de ander een ruig feestje gehad en moet zich de volgende dag conformeren aan een grote schoonmaak. Ook moeten velen de wekelijkse schoonmaakbeurt van het huis onder ogen komen, waar anderen als professioneel schoonmaker bedrijfspanden van top tot teen reinigen. Kortom, schoonmaken maakt iedereen wel eens mee. Echter, een grondige reiniging van een huis of bedrijfspand moet wel op de juiste manier geschieden, waarbij kwalitatieve schoonmaakproducten onmisbaar zijn. Welk desinfecterend schoonmaakmiddel gebruik jij voor een winterschoonmaak? Bij Fayon helpen ze je graag een handje met een ruim assortiment aan schoonmaakartikelen.

Een grote schoonmaakbeurt in de horeca

Bedrijfspanden moeten regelmatig en grondig schoongemaakt worden, aangezien er elke dag wel mensen aanwezig zijn op het werk. Wat dacht je van horecakeukens, waar iedere dag een groot aantal maaltijden bereid wordt? Daar mag een ontvetter niet ontbreken, maar is het ook van groot belang dat er diverse desinfecterende schoonmaakmiddelen aanwezig zijn. Ondanks dat het momenteel alleen mogelijk is om maaltijden af te halen, moeten alle gasten en het horecapersoneel hun handen reinigen met desinfectiemiddel. Ook een allesreiniger komt van pas voor allerlei schoonmaakklussen in de horeca, waar afwasmiddel over de toonbank gaat als zoete broodjes wanneer het aankomt op een drukke horecadag. Ben jij dus nog op zoek naar professionele schoonmaakmiddelen voor jouw horecakeuken? Neem dan vooral een kijkje in de webshop van Fayon voor het gehele assortiment aan reinigingsmiddelen.

Meer weten over Fayons schoonmaakmiddelen?

Bij Fayon ben je aan het juiste adres voor veel uiteenlopende schoonmaakmiddelen: van tapijtreiniger tot afwasmiddel en van allesreiniger tot een ecologisch artikel voor grote schoonmaakklussen. Ben jij dus op zoek naar professionele producten voor de schoonmaak of wil je graag wat meer informatie over Fayon als groothandel schoonmaakmiddelen? Neem dan snel een kijkje op de website!

https://fayon.nl/