PNR Merchandising
Image default
Bedrijven

Voice-over voor een bedrijfsfilm of reclame?

Ben jij van plan om in de nabije toekomst een filmpje te maken? Er kunnen verschillende redenen zijn om een filmpje te maken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat jij als ondernemer een specifiek product wil promoten. Of misschien wil jij een informatieve video maken. Wat de reden ook is: een voice over kan echt niet ontbreken bij je filmpje. Bij ons vind jij een stemacteur met meer dan 14 jaar ervaring. Niet iedereen heeft uiteraard een unieke commentaarstem. Deze moet aan verschillende eisen voldoen. Een stem moet authentiek, krachtig en duidelijk zijn. Dit kunnen wij voor je regelen! Maar wat zijn de voordelen van een commentaarstem bij een filmpje? In dit artikel bespreken wij enkele voordelen.

Het komt overtuigend over

Als jij bepaalde diensten of producten aan de man wil brengen, dan is het natuurlijk belangrijk om overtuigend over te komen. Een filmpje helpt dan uiteraard al, want de gemiddelde mens is visueel ingesteld en uit veel onderzoek is gebleken dat een filmpje beter werkt dan een stuk tekst. Een commentaarstem kan echter de kers op de taart zijn. Een commentaarstem komt overtuigend over en daarmee kun jij mogelijke klanten verleiden om iets bij jouw bedrijf af te nemen.

Je kunt veel informatie in een kort filmpje overdragen

Een ander belangrijk voordeel een commentaarstem is dat het zeer informatief is en je veel informatie binnen een korte periode kunt overdragen. De commentaarstem kan namelijk de beelden begeleiden, waardoor je een informatief filmpje in een korte tijd kunt maken. Bovendien kan een commentaarstem ook bepaalde aspecten toevoegen aan een filmpje.

Verteltempo versnellen

Een commentaarstem kan ook ingezet worden om de verhaallijn te versnellen. Je kunt namelijk sprongen maken in een filmpje zonder dat het onduidelijk wordt voor de gemiddelde kijker.

Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken!