PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

3 tips om geld te verdienen met cryptocurrencies

Op dit moment hoor je dagelijks over de cryptocurrency rage. De kans is groot dat je hebt nagedacht over hoe je geld kunt verdienen met cryptocurrencies. Maar hoe kun je nu echt in deze digitale valuta investeren om geld te verdienen?

  1. Koop (of verhandel) een cryptocurrency

Je eerste optie is om gewoon munten te kopen. Er zijn verschillende platformen die je in staat stellen om munten te kopen of te ruilen. Nadat je een munt koopt, kun je het vasthouden tot je klaar bent om te verkopen. De hoop is natuurlijk dat de prijs omhoog gaat en je dan winst maakt. 

  1. Accepteer betaling in cryptocurrency

Een andere manier om geld te verdienen met cryptocurrencies is om ze te accepteren als betaling binnen jouw bedrijf. Je hebt dan een digitale portemonnee nodig om te kunnen ontvangen. Nadat je de betaling hebt ontvangen, kunt u kun je deze gebruiken om anderen iets te betalen of vasthouden totdat deze in waarde stijgt.

  1. Je eigen cryptocurrency munten mijnen

Ten slotte is het mogelijk om je eigen cryptocurrency-munten te delven. Je kunt echter niet gewoon de thuis computer gebruiken om Bitcoins te mijnen. Je moet in grafische kaarten en de juiste opstelling investeren voor de beste kans. Je hebt bijvoorbeeld ook meer geluk met Litecoin dan met Bitcoin. Litecoin verkoopt echter niet zoveel.

Welke methode je ook gebruikt om geld te verdienen met cryptocurrencies, je moet bewust blijven van de marktomstandigheden. Als een munt in waarde daalt, moet je misschien wachten tot hij weer stijgt om te verkopen – of het kan een munt zijn die niet uitkomt waardoor je verliezen permanent zijn. Om hiervan op de hoogte te blijven, kun je gebruik maken van de RevenYou app.