PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Alles van hout

Een leuke tuin creëren zodat je zelf een leuke tuin hebt maar het ook leuk voor de kinderen is, kan lastig zijn. Je wilt leuke speelgoed neerzetten zodat je in de zomer en lente fijn buiten kunt spelen maar ook een mooie tuin hebt waar je fijn kunt zitten. Het gaat om de perfecte balans in de tuin. Maar wat voor speelgoed kun je neerzetten zonder dat het te vol wordt of het er niet leuk uit ziet. Het eerste wat je moet doen is het uitkiezen van een materiaal. Je kunt voor in de tuin beter een soort materiaal kiezen waarvan het buitenspeelgoed is gemaakt. Ik heb zelf een aantal houten speeltoestellen hieronder op een rijtje gezet die je zeker in overweging moet nemen.

Een houten speelhuis is erg leuk om in de tuin te zetten. Het enige nadeel is dat je wat meer ruimte nodig hebt in de tuin. Voor kleine tuintjes is een speelhuis niet aan te raden. Je hebt wel verschillende formaten dus je zou ook voor een kleiner model kunnen kiezen. Daarnaast heb je verschillende soorten. Je hebt kleine huisjes waar je in kunt maar waar verder niets in zit, en ook grotere huisjes die bijna zo groot als een schuur zijn. Je hebt ook soorten met een glijbaantje of balkon en trapje. Het ene huisje staan wat hoger op poten en sommige soorten gelijk op de grond.  Iets wat minder ruimte in beslag neemt zijn houten schommels. Ten minste, je wilt wel de ruimte hebben om fijn te kunnen schommelen maar het toestel zelf heeft niet veel ruimte nodig.

Wil je juist iets praktisch in de tuin hebben? Wat dacht je van een houten picknicktafel? Je kunt er lekker aan tafel eten maar je kunt er ook spelletjes mee spelen. Het is dus voor kinderen maar ook voor de ouders fijn om een picknicktafel te hebben. Een houten zandbak is daarnaast ook leuk om te hebben. Het is vrij goedkoop omdat je alleen de bak nodig hebt. Regel ergens wat zand en kinderen kunnen er uren mee spelen. Let er wel op dat een zandbak alleen op echt jonge leeftijd leuk is. Het zal op een bepaalde leeftijd niet zo leuk meer zijn en dan zit je met de zandbak opgescheept.

https://www.buitenspeelgoed.nl/