PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Handige programma’s voor bedrijven

In dit artikel staan een aantal handige en goedkope of zelfs gratis software die je een handje kunnen helpen. De meeste programma’s in dit lijstje zijn gratis maar je kunt ook voor de betaalde versie kiezen als het bevalt of als je meer opties wilt hebben.

De eerste is vrij eenvoudig. Het is namelijk een desktopzoekmachine genaamd Everything. Dit programma kun je installeren en dan kun je een zoekmachine kiezen die op jouw desktop staat. Je hoeft niet eerst naar Google toe om iets op te zoeken. Je kunt dat direct van het beginscherm van jouw computer doen. Dit is gratis software die je wat tijd kan besparen. Fences is ook handig voor op het bureaublad. Dit zorgt er voor dat alles goed op orde is. Je kunt alles handig in mappen herverdelen en zo is alles overzichtelijk voor je.

Andere software wat niet gratis is maar niet duur is voor de Urenadministratie. Als bedrijf moet je uren invullen of wijzigen en deze software kan je daar goed bij gebruiken. Je kunt het overal gebruiken, zelfs op mobiele platformen zodat je er over bij kunt. Dit is voor personeel heel fijn maar ook voor werkgever. Detachering software is ook erg handig voor bedrijven. Detachering is het huren van personeel van een ander bedrijf. Het is anders dan uitzendkrachten of iemand helemaal in dienst te nemen. Je huurt meestal iemand in voor een bepaald project omdat je de kennis nodig hebt van diegene.

Virussen krijgt bijna elke computer binnen als je niet veilig surft. Neem dus een virusscanner en daar zijn veel gratis alternatieven voor. Neem CCleaner wat gratis is en goed en snel werkt. Het vertraagt de computer niet wat bij veel anti virus programma’s wel het geval is.

Dropbox is ook handige software als je programma’s wilt delen. Het is gratis en je kunt het in de cloud plaatsen. Anderen kunnen dan inloggen en de bestanden openen. Dit kan overal en zelfs mobiel wat het erg eenvoudig maakt.

https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home