Pnr-merchandising

Bezigheden tijdens de quarantaine

Business / Marketing and Advertising

We zijn allemaal een beetje door de verveling geraakt door de crisis. Want hoewel we allemaal in ons hoofd druk bezig zijn met de COVID 19 crisis en de gevolgen daarvan, hebben we veel minder te doen dan normaal. Als we nog kunnen werken, zijn we daar veelal mee bezig. Maar zonder de reistijd winnen we ook daar tijd. Daarnaast kunnen we natuurlijk niet zoals voorheen onze vrije tijd buiten de deur vieren, zoals in een restaurant of een dansclub. We hebben dus heel veel tijd, en weten vaak niet zo goed wat we daar nou precies mee moeten. Want we zijn het helemaal niet gewend om zoveel vrij te zijn, met zo weinig vrijheid.

Juist door die machteloosheid, gaan we op zoek naar dingen waar we wel nog macht over kunnen uitoefenen, bijvoorbeeld door ons haar te knippen of te verven op eigen houtje. Maar ook onze kleding moet eraan geloven. We zijn bezig met onze kledingkast te pimpen, uit verveling of uit manier om macht over iets uit te kunnen oefenen.

 Op Instagram heb je het misschien al een aantal keer voorbij zien komen; meiden die hun broeken met de mooiste schilderingen versieren, shirts die een mooi naaipatroon krijgen en zelfs mensen die hun kleding helemaal zelf maken. Maar ook meiden die hun schoenen verven, met speciale verf waarmee leer verven mogelijk is.

Er is dus meer dan genoeg om te doen, en je zult er waarschijnlijk een stuk beter van worden. Want niet allen heb je nu een bezigheid die je afleidt van de gebeurtenissen om je heen, je kunt nu ook verwerken wat er in je omgaat. Want je kunt macht uitoefenen op iets, waardoor het beter wordt. Zo krijg je meer grip op wat er om je heen gebeurt en kun je daar beter mee omgaan.

https://www.deleerverfwinkel.nl/