PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Website up-to-date houden

Als beginnende ondernemer heb je waarschijnlijk enorm veel tijd gestoken in het ontwikkelen van je website. Om de website goed draaiend te houden is het belangrijk dat de website up-to-date blijft. Je wilt tenslotte niet dat je website gehackt wordt of crasht vanwege veiligheidsredenen. De ontwikkeling website moet een stijgende lijn en zijn en dat kan door enkele tips die wij je gaan geven in deze blog. Heb jij dus een website en heb je problemen met het onderhouden? Lees dan snel deze blog verder en kom er achter hoe je jouw website optimaal kan beveiligen.

Tip 1: Updates

Updates zijn er niet voor niets. Een update kan vaak een software fix zijn die ervoor zorgt dat er niet ingebroken wordt op de website. Je moet ervoor zorgen dat de website altijd up-to-date is. Via WordPress is het gemakkelijk om updates uit te voeren. Voer ze zeker ook altijd uit zodat je website optimaal beveiligd is. Je wilt te tenslotte niet dat je website gehackt wordt, of crasht waardoor en een nieuwe website laten bouwen moet. Dit kost je veel te veel geld en tijd.

Tip 2: Wachtwoord

Een veilig wachtwoord klinkt misschien logisch, maar niet iedereen weet precies wat een veilig wachtwoord inhoud. Er zijn nog altijd honderden mensen die ervoor kiezen om hun website te beveiligen met een wachtwoord waar de bedrijfsnaam in voorkomt. Of ze maken het de hackers zo simpel dat ze er voor kiezen om password123 als wachtwoord te nemen. Een goud wachtwoord bevat minimaal 12 karakters, hoofdletters, nummers en bijzondere symbolen.

Tip 3: Back-up

Niets is zo vervelend als je website crasht en je geen back-up heb gemaakt. Plan daarom altijd wekelijks een automatische back-up in. Als dan je website crasht hebt je altijd een back-up waarbij de website volledig werkte.

Tip 4: Verwijder onnodige plug-ins

Plug-ins die je niet meer gebruikt vertragen je website. Je wilt dat je website snel werkt. Een trage website scoort ook slechter in de zoekresultaten. Het zorgt daarnaast ook voor frustratie voor je klanten.

https://www.edit4u.nl/