PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Binnenhuis verven

Door de coronacrisis zitten we allemaal binnen opgesloten. Het kabinet wilt dat we onze sociale contacten zoveel mogelijk beperken. Nu zitten we met ze alle al zo drie weken binnen en komt langzamerhand de verveling opgang. Je weet ondertussen echt niet meer wat je moet doen en alle series op netflix, heb je ondertussen ook wel gezien. Het is tijd dat je bezig gaat houden met klussen in het huis! Ga bijvoorbeeld de muren opnieuw verven. Weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem want in deze blog gaan wij je vertellen hoe jij je muren zo mooi mogelijk kan verven. Waarschijnlijk zijn de muren binnenshuis al enkele jaren niet meer geverfd. We mogen van de overheid niet naar buiten dus is het slim om verf bestellen.

Het verven van de muren klinkt als een gemakkelijke taak maar de komt wel het een en ander bij kijken. Voor een houten deur heb je namelijk een andere kwast nodig dan voor de muur. Bij een goede schilderbeurt hoort een goede voorbereiding. Als moet er gezorgd worden dat de muur die je wil gaan schilderen klaar is om te verven. Verwijder stopcontacten en plak met tape de grond af of andere meubels die rondom de muur staan. Ga je hout verven geld hetzelfde.

Eenmaal klaar met de voorbereidingen is het tijd om aan de slag te gaan met de muur. Zorg dat alles netjes afgedekt is, zodat je straks geen verf hebt over je meubels. Dat zal tenslotte zonde zijn. Breng wat verf aan in een verf bak en mix het goed door elkaar. Kies een passende kwast bij de muur naar keuze en verf de muur de kleur naar wens. Soms is moet je de muur meerdere keren verven om de gewenste kleur te bereiken. Laat de muur eerst goed drogen om te bepalen of je het juiste effect bereikt hebt.

 

https://www.moosefarg.nl/