Tijd om te verbeteren

In deze weken van quarantaine hebben we een ding in overvloed; tijd. Wat we hiermee kunnen, is wel weer beperkt. We kunnen niet even lekker gaan picknicken in het park, even gaan shoppen in de stad of lekker uit eten gaan. Veel mensen hebben daarom een besluit genomen; zij gaan deze tijd gebruiken om mentaal en fysiek helemaal sterk te worden.

Het eerste wat ze daarbij doen is letten op hun voeding. Ze willen graag zich goed voelen en ook het ideale lichaam bereiken. Dit doen ze door lekker en voedzaam te eten, maar ook bijvoorbeeld door flink te sporten. Hierdoor bouwen ze niet alleen aan hun ideale lichaam, maar ook  aan hun immuunsysteem. Zo blijven ze goed gezond en komen ze straks fit uit de quarantaine.

Maar ook op andere gebieden wordt er aan het lichaam gewerkt. Zo wordt de huid bijvoorbeeld vaker verzorgt, om een mooie effen huid te krijgen. Daarnaast wordt er minder make up gedragen om ervoor te zorgen dat de huid rust krijgt. Maar ook aan de tanden wordt gewerkt. Naar de tandarts om de tanden  te bleken zit er natuurlijk niet echt in op het moment, maar Tanden bleken thuis kan natuurlijk wel. Veel mensen bestellen wat tanden bleek online en gaan dan aan de slag om wittere tanden te krijgen.

Daarnaast gaan mensen ook aan de slag met hun mentale gezondheid. Want zo’n verandering in het ritme kan men erg van slag maken. Daardoor houden ze nu een vast ritme aan overdag en nemen ze meer tijd om tot rust te komen, bijvoorbeeld door yoga en meditatie. Zo komen ze met een rustig hoofd de quarantainetijd door.

Er is dus veel waar je aan kan werken tijdens deze tijd. Maar het belangrijkste is dat je deze tijd gewoon door komt, op de manier die het beste bij je past.

 

https://witgebitnederland.nl/