PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Comfortabel en leuk douchen

Douchen je doet het elke dag wel. Je begint de dag zelfs vaak met een verfrissende douche. Zo kan je er weer fris en fruitig tegenaan voor de rest van de dag. Buiten dat douchen je opfrist en noodzakelijk is om goed schoon te blijven, kan douchen ook heerlijk rustgevend en lekker zijn. Wie houdt er nou niet van om onder een lekker warme straal water te gaan staan? Je kan je douche op verschillende manieren nog leuker of nog comfortabeler maken.

Regen douche
Voor het optimaal genieten en meer comfort tijdens het douchen zou je kunnen denken om een regendouche te laten installeren. Een regendouche is de perfecte douche voor jou als je van veel water houdt. Uit deze douche kop stroomt aanzienlijk meer water dan uit een gewone douche kop. Je hebt regendouche koppen in de vierkante en de ronde vorm. Laat je lekker verwennen door al het warme water wat naar beneden op je lichaam stroomt.

Kleine speakers en lichten
Muziek luisteren in de douche iedereen doet het wel. Dit kan je nog gaver maken door kleine speakers en lichten aan de douchwant te plakken. Zo kan je een heel disco gevoel in je eigen badkamer creëren. Wie wil dat nou niet? Lekker meezingen met harde muziek en heerlijk dansen bij de lichten.

Body dryer
Het laatste punt wat ik ga noemen waarmee je het comfort in je badkamer kan vergroten, is door een body dryer aan te schaffen. Met dit apparaat hoef je je niet meer af te drogen met een handdoek. Via een lichaamsdroger gaat het veel makkelijker. Je hoeft alleen op de knop te drukken ervoor te gaan staan en warme lucht komt je tegemoet en blaast je binnen no time droog. Geen gedoe meer om met je handdoek alles goed droog te krijgen. Genoeg manieren om je douche ervaring nog leuker en comfortabeler te maken.

http://lavicta.nl