PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

De top 3 telefoonhoesjes

Telefoonhoesjes zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten, maar er zijn een aantal die over het algemeen het beste bescherming bieden en het meest gebruiksvriendelijk zijn. Om een keuze te maken tussen de verschillende varianten, staan hieronder de top 3 meest gebruikte telefoonhoesjes met ieder zijn voor- en nadelen. Zo hoef jij straks niet voor een lastige keuze te staan!

Flipcase

Zoals de naam al zegt heeft dit telefoonhoesje een cover die over het scherm heen zit en je als het ware open kan ”flippen”. Het voordeel van een flipcover is dat je scherm goed beschermd wordt in je broekzak of in je tas. Het nadeel van een flipcover is dat je de cover open moet slaan om het scherm van je mobiel te zien. Dit kan ten koste gaan van de gebruiksvriendelijkheid.

Backcovers

De backcover is misschien wel de beste oplossing voor optimale gebruiksvriendelijkheid en toch een redelijke bescherming van je mobiel. Een backcover zorgt dat de achterkant en de randen van jouw mobiel goed worden beschermt. Aan de voorkant van een backcover zit geen protectie. Ben jij van plan een backcover aan te schaffen? Neem dan een backcover die net boven het scherm uitrijkt, zodat deze wordt beschermt als de mobiel op de voorkant ligt.

Bumpers

Een bumper is het meest minimalistische telefoonhoesje. Dit telefoonhoesje zit alleen om de randen van de mobiel heen en zorgt dat zowel de achter- als de voorkant niets raakt als deze wordt neergelegd. Het nadeel hiervan is dat de bumper totaal geen bescherming biedt tegen krassen aan het scherm of achterkant.

 

Bent jij opzoek naar een passend telefoonhoesje voor jouw mobiel en wil je genoeg te kiezen hebben? Kijk dan voor een uitgebreid assortiment op telefoonhoesjes-paradise.nl voor honderden verschillende telefoonhoesjes.

http://www.telefoonhoesjes-paradise.nl/