PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

De voor- en nadelen van hoverboards

Het vergt wat oefening, maar als je eenmaal gewend bent wil je niet meer zelf lopen. Hoverboards zijn helemaal in tegenwoordig. Dit transportmiddel lijkt uit de toekomst te komen. Hij gaat nog net niet door de lucht, maar het scheelt niet veel. Online kun je veel soorten boards, bijvoorbeeld het Denver hoverboard kopen. Maar wat zijn de voor- en nadelen van hoverboards eigenlijk? 

Voordelen van een hoverboards

Als eerste, en dat zal voor veel mensen zeker reden genoeg zijn om er één aan te schaffen, hoverboards zien er supergaaf uit. Op zichzelf zijn ze al leuk om te zien, maar wanneer er iemand op rond rijdt wordt het echt interessant om naar te kijken. De bestuurder heeft namelijk geen stuur in zijn handen, maar bepaalt de richting met behulp van zijn eigen gewicht. Beweeg je naar voren, dan rijdt je vooruit. Leun je naar links, dan sla je links af. Maar ook om praktische redenen kan een hoverboard een goede aankoop zijn. Werk je bijvoorbeeld in een grote fabriekshal, dan is het ideaal dat je op je board van de ene naar de andere kant kunt rijden, in plaats van steeds maar te moeten lopen. 

Nadelen van hoverboards

Zoals voor alle transportmiddelen geldt, heeft ook het hoverboard een paar nadelen. Als eerste mag je ze momenteel nog niet op de openbare weg gebruiken in Nederland. Dit is verboden vanuit veiligheidsregels. En die veiligheid is ook nadeel nummer twee. Met een hoverboard moet je namelijk voorzichtig rijden. Doordat je je nergens aan vasthoudt en je steeds naar een kant leunt, bestaat de kans dat je valt. Maar ben je eenmaal gewend aan het board, dan zal je er veel plezier aan kunnen beleven.