PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Het bijzondere succesverhaal van Circle of Gentlemen

Het bijzondere succesverhaal van Circle of Gentlemen
Het merk staat bekend om de drie button collars. Het is het merk met een heel eigen onderscheidende stijl. Een merk dat met de mode meegaat, maar het is ook weer het merk dat eigenlijk ontzettend tegendraads is. Een Hollands merk dat Italiaans, maar ook zeer Engels is. Het is een prachtig merk. Weet jij waar het over gaat? Verrassing: Het is het merk Circle of Gentlemen.

De doorbraak van het succes van Circle of Gentlemen

Circle of Gentlemen ontwikkelde het eigen concept door. Het concept was en is als volgt: mooie afwerkingsdetails, prachtige stoffen en eigentijdse stijl. Je pikt de kledingstukken van Circle of Gentlemen zo uit de winkelrekken. Het is geen gewone kledingstijl, maar zeer uniek en heeft iets eigens.

Het merk bleef niet ongezien en ongemerkt. Integendeel, de bijzondere kledingstukken vielen ook buiten Europa op. Je begrijpt het al. Circle of Gentlemen bleef geen Oer-Hollands authentiek kledingmerk, maar een internationaal kledingmerk, dat tot de dag van vandaag nog steeds vasthoudt aan zijn eigen eigenheid. Dát is precies het succes van Circle Of Gentlemen. Zijn eigenheid en eigenwijsheid. Dát in combinatie met een prachtig gebruik van stoffen en kleuren.  

Circle of Gentlemen, een snel groeiend label
Op dit moment heeft het label Circle of Gentlemen al 250 verkooppunten in ons kleine kikkerlandje. Over de grenzen heen is Circle of Gentlemen ook te vinden. Ga naar België, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje of Rusland… Circle of Gentlemen will be there. Met meer dan 400 verkooppunten zet Circle of Gentlemen de toon in de modewereld.

De collectie die het succes mogelijk maakte

De eigenheid en authenticiteit van Circle of Gentlemen is al meerdere keren benoemd, maar wat is die eigenheid van dit merk? Wat maakt dit merk zo uniek? Wat heeft onder andere het succes bepaald van dit eigenzinnige merk? Lees dan gauw verder.

De ambitieuze oprichters van Circle of Gentlemen hebben als mening dat iedere man een beetje luxe mag toevoegen aan zijn dagelijkse outfit. Ze zijn van mening dat ware elegantie verder gaat dan alleen het dragen van een exclusief kledingstuk. Uiteindelijk gaat het erom hoe je het draagt!

De kledingstukken van het merk kenmerkt zich door een combinatie van Engelse en Italiaanse klasse. Dat maakt de échte Gentlemen! De collecties van herenkleding worden grotendeels geproduceerd in Italië. Hierdoor hebben de fashion items een rijke Italiaanse uitstraling. Circle of Gentlemen combineert deze Italiaanse invloeden met een Engelse dandylook, vanwege de getailleerde silhouetten en de karakteristieke ruitpatronen. Kortom, de echte Gentlemen draagt luxe kwaliteitskleding met een scheurtje Italiaanse en een Engelse dandylook.

Het kopen van Circle of Gentlemen overhemden

Wil jij ook gekleed gaan als een Gentlemen? De herencollectie van Circle of Gentlemen overhemden bestaat uit mooie stijlvolle business overhemden met opvallende all-over prints, ruitdessins en charismatische effen kleuren. Zo’n overhemd kan niet missen in de kledingkast van een echte Gentlemen.

De overhemden van Circle of Gentlemen hebben een zakelijke uitstraling. Gelukkig maak je jouw outfit in een handomdraai casual. Combineer het overhemd Circle of Gentlemen met een stoere jeans en je bent de ultieme casual Gentlemen.

 

https://overhemden.com