PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Een spiegel bestel je direct op maat

Je ziet het al voor je? Op die ene plaats in de badkamer, de hal of de woonkamer zou een spiegel erg mooi staan. Wel past hij precies boven dat kastje, aan die bepaalde wand of onder de trap. Dan hebben we te maken met zeer specifieke afmetingen. Het zou natuurlijk zonde zijn als een bepaalde spiegel net niet blijkt te passen. De oplossing? Een spiegel op maat! Wij zetten de voordelen van een spiegel op maat even uiteen.

Complete bestelling in een paar kliks

Het klinkt heel eenvoudig, even een spiegel op maat bestellen. Eigenlijk is dat het ook. Toch gaan er nog enkele selectiecriteria aan vooraf, om tot de juiste spiegel te komen. Zo kunnen spiegels uit diverse materialen zijn vervaardigd. Denk hierbij aan verzilverd blank glas. Ook verzilverd antiek of rose brons behoort tot de mogelijkheden. Na het vinden van de juiste tint die past bij de sfeer die je wilt creëren, ga je natuurlijk op zoek naar de afmetingen. Dan kun je de afmetingen invoeren. Een dikte van 3, 4 of 6 millimeter en de hoogte en breedte naar keuze. Hier is het dus goed om de gewenste plaats van de spiegel in je achterhoofd te houden. Ga jet de spiegel op maat zelf ophangen? Dan is het wellicht handig een montageset aan de bestelling toe te voegen. Zo is het eenvoudig en overzichtelijk om je spiegel op maat online te bestellen.

Gegarandeerd schadevrij verzonden

Het is wellicht een van de eerste dingen waar je aan denkt bij het online bestellen van een spiegel. Hoe gaat dat namelijk met de verzending? Een spiegel vervoeren kan wellicht zorgen voor schade tijdens het transport. Juist daarom is het goed om vooraf te kiezen voor een erkende leverancier die in het beste vervoer kan voorzien. Glasgigant is een voorbeeld van zo’n erkende en betrouwbare leverancier. Selecteer online jouw spiegel op maat en laat hem gegarandeerd schadevrij vervoeren.

https://www.glasgigant.nl/