PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Een spuitgietbedrijf die weet wat die doet

Door dit geweldige spuitgietbedrijf kon ik eindelijk mijn product zelf in de hand houden en toch door andere mensen het laten ontwikkelen. Ik had namelijk een briljant idee om een bepaald product te maken speciaal voor ouderen. Alleen ik had zelf de tools en de brein er niet voor om dit gehele product tot stand te brengen. Daarom zocht ik een bedrijf die dit wel kon doen en die mij hiermee kon helpen. Gelukkig had ik een goed bedrijf gevonden.

Samen een product ontwikkelen met een spuitgietbedrijf

De eerste afspraak bij het spuitgietbedrijf HSV tmp was een kennismakingsgesprek met een van de projectmanagers en ontwikkelaars waarmee ik zou samen werken. Ik legde mijn idee voor het product op tafel en hoopte dat we samen konden brainstormen. Dit bleek ook het geval te zijn dus uiteindelijk hadden we een bijna uitgewerkt plan. De volgende afspraak was het bekijken van de technische ontwerpen van het product, om te kijken of er nog iets moest veranderen of dat hij goed was. Ik kon geen enkele fout eruit halen, dus gaf hem een go. Daarna gingen we naar het productieproces waarbij het product nu echt tot leven zou komen. Eerst werd er een proef gedaan om te kijken of alle machines hun werk goed deden, de eerste keer ging dat niet zo goed maar daarna gelukkig wel. Ik kon niet wachten tot het product helemaal klaar was!

Een mooi eindproduct

Na ongeveer een paar weken kon ik terugkomen om het eindproduct te komen ophalen en te bewonderen. Ik begroeten de mensen waarmee ik had samengewerkt en ik kreeg de producten in mijn handen. Ik kon niet geloven dat dit echt realiteit was geworden! Ze waren nog beter dan dat ik ze had voorgesteld. Ik wist nu zeker dat ze goed verkocht zouden worden en dat ik hier zeker vaker kon terugkomen om meer producten te laten ontwikkelen door een goed bedrijf.

Probeer het zelf!

Wilt u ook eens een product laten ontwikkelen door HSV tmp? Bekijk dan de website van HSV tmp via www.hsv-tmp.nl voor meer informatie over de diensten die zij voor u kunnen betekenen.

Kijk voor meer informatie op https://www.hsv-tmp.nl/spuitgietbedrijf/.