Pnr-merchandising

Opslagruimte in Utrecht gezocht?

Business / Marketing and Advertising

Bent u net een online business begonnen en zoekt u opslagruimte voor uw producten in Utrecht? Dan kan opslagman iets voor u betekenen. Wij beschikken over opslagruimtes tegen een zeer betaalbare prijs voor u als startende ondernemer. Dan vraagt u zich misschien af wat voor kwaliteit u dan krijgt? Nou daar hoeft u echt niet over in te zitten. Wij beschikken over beveiligde, verwarmde en droge ruimtes die bovendien 24-7 bereikbaar zijn. En als uw business ineens een groeispurt gaat maken, kunt u online kosteloos van ruimte switchen.

Een echt familiebedrijf

Opslagman staat al jaren bekend als een familiebedrijf dat opslagruimtes met kwaliteit tegen een betaalbare prijs verhuurt. Sinds kort beschikken wij over een nieuw filiaal in Utrecht. Dit nieuwe filiaal is centraal gelegen en goed bereikbaar voor de omliggende plaatsen uit Utrecht, waardoor het erg in trek is als opslagruimte. Ook vanuit de plaats Utrecht zelf is ons filiaal goed bereikbaar. Het ligt namelijk op steenworp afstand van het centrum en de Leidsche Rijn.
Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van een goedkope ophaalservice. Deze rijdt voor en laadt en lost uw spullen en brengt ze op de locatie waar het moet zijn. Wij bieden transparante prijzen, goede service en voor ons geldt afspraak = afspraak. Op deze manier kunt u zich focussen op het inpakken van uw spullen en regelt Opslagman de rest. Eenmaal op locatie aangekomen heeft u de beschikking over interne transportmiddelen. En kunt u uw bezittingen naar uw ruimte transporteren.

Online huren bij Opslagman

De opslagruimtes in Utrecht worden enkel online verhuurt. Dit is een bewuste keuze die Opslagman gemaakt heeft. Door niet ook op locatie te verhuren hebben wij niet zoiets als een receptie nodig. Hierdoor kunnen wij de kosten beperkt houden en onze ruimtes tegen een zeer scherpe prijs verhuren. Een ander groot voordeel voor het online verhuren is dat u een ruimte kunt huren op het moment dat het u uitkomt. Alle benodigde informatie sturen wij u toe en/of is te vinden in het klantenportaal. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn altijd voor u bereikbaar via ons telefoonnummer of het contactformulier.