PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Feestvakantie Albufeira

De schoolexamens zitten erop en dus trekken veel jongeren naar zuidelijke oorden om hun vakantie te vieren. Chersonissos op Kreta is een hele bekende en langs de Costa Brava in Spanje zijn Lloret de Mar en Blanes al jaren populair. Maar er zijn meer opties in Europa voor een weekje feesten. Albufeira bijvoorbeeld. Gelegen in het zuiden van Portugal heb je hier garantie op lekker weer en je kunt er prima uitgaan. Voorheen vooral geliefd bij de Engelsen, tegenwoordig gaan er ook veel Nederlanders heen. Als je nog niet geboekt hebt, overweg dan zeker een last minute portugal naar Albufeira!

In en rondom Albufeira is zoveel te doen, dat je er makkelijk drie weken zou kunnen vertoeven. Aan mooie stranden geen gebrek en ook zijn er prachtige boottochten te maken, zoals een tocht langs de grotten van Albufeira. Op de stranden wordt ook genoeg vertier aangeboden. Zo zijn er vele watersporten te beoefenen, zoals jetskiën of op de banaan achter een speedboot hangen. Naast waterpret aan het strand zijn er ook meerdere waterparken in de omgeving waar je kan genieten van de mooiste en spectaculairste glijbanen. Ook op het vaste land is veel te beleven. Met een quad kun je het binnenland verkennen en genieten van de mooie uitzichten. Mountainbiken, tennissen en golf behoren ook tot de mogelijkheden.

Maar het belangrijkste is misschien wel het uitgaansaanbod. Dat zal je niet teleurstellen. Albufeira staat bekend om de ‘strip’. Dit is een straat met alleen maar discotheken, bars en kroegen. Het mag dan ook geen verrassing heten dat Albufeira steeds populairder wordt. Vele jongerenorganisaties bieden complete reizen aan naar ‘Albu’. Op de website lastminuteportugal.nl staat nog meer informatie over deze stad en de streek waarin het zich bevindt. Ook vindt je hier de beste aanbiedingen en de leukste tips.

http://lastminuteportugal.nl