PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Ga lekker buiten sporten

Nu de vogeltjes weer zijn begonnen met fluiten, weten we het zeker: de lente begint vroeg dit jaar! De vrieskou ligt achter ons en het begint al lekker op te warmen buiten. De perfecte tijd om lekker buiten te gaan sporten. Sporten heeft veel voordelen, zo is het goed voor de hersenen en het geheugen. Daarnaast heb je minder last van stress en krijg je meer energie. Ook krijg je een betere lichaamshouding en sterkere botten. Genoeg redenen dus om lekker aan de slag te gaan.

 

Tennis

Tennissen is leuk op ieder niveau, of je nu net begint of al jaren speelt. Voor het tennissen heb je wel een aantal dingen nodig zoals een tennisracket en tennisballen. Bij KC Tennis vind je de beste producten zoals Head tennisrackets en K Swiss tennisschoenen.

 

Bootcamp

Bootcamp is met een groep sporten in de buitenland. In tegenstelling tot de sportschool, ben je hierbij altijd buiten. Bootcamp bestaat uit vele verschillende activiteiten zoals hardlopen, interval training en fitness. Het is de ideale work out om je in korte tijd weer sterk, strak, slank en energiek te voelen.

 

Hardlopen

Hardlopen is een van de beste manieren om alle spieren tegelijkertijd te trainen. Daarnaast geeft het ruimte om na te denken en te reflecteren. Het is dus goed voor de fysieke gezondheid, maar ook de mentale gezondheid. Ook belangrijk om te vermelden: het is gratis! Er bestaan heel veel verschillende websites en apps die je kunnen helpen wanneer je net begint met hardlopen. De belangrijkste regel is om niks te forceren. Natuurlijk moet je niet bij het eerste pufje opgeven, maar ga niet te ver over grenzen. Bij hardlopen kan het helpen om een doel voor ogen te hebben. Bijvoorbeeld de NN Marathon in Rotterdam. Deze marathon wordt gehouden in het centrum van Rotterdam, in het weekend van zaterdag zeven en zondag acht april.

http://www.kctennis.nl/