PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Ga naar Italië

Italië ligt in het zuiden van Europa en behoort dus tot zuid Europa. Het ligt onder Zwitserland en Oostenrijk en dicht bij Spanje, Frankrijk, Kroatië en Slovenië. In Italië spreken de mensen Italiaans, wat afstamt van Rooms. Het land staat overal ter wereld bekend als het land met heerlijk eten. De Italianen zijn geweldig in het maken van pizza, pasta en pesto. Daarnaast is het land bekend om het prachtige landschap met indrukwekkende natuur, hoge bergen en zelfs vulkanen. De vulkaan vindt je bij Pompeï in het zuiden van het land. Italianen hebben veel temperament en het land kent een groot verschil tussen arm en rijk.

 

Wat moet je echt zeker weten bezoeken of bekijken als je naar Italië gaat? Wij zetten de aller mooiste en meest bijzondere plekken en plaatsen voor je op een rij.

 

Ten eerste natuurlijk de grote hoofdstad Rome. Er wonen wel drie miljoen mensen in deze stad. De stad werd in 753 voor het jaar nul gesticht. Volgens de legende door de broers Romulus en Remus met behulp van een wolf. De broers waren een tweeling, ze werden dus bijna tegelijkertijd geboren. Er zijn veel bijzondere gebouwen te vinden in de hoofdstad van Italië. Zoals bijvoorbeeld de bekende gebouwen het Colloseum en de fontein van Trevi. Deze bijzondere monumenten worden door een hele hoop toeristen bezocht ieder jaar weer, vooral in de zomerse maanden als juni, juli en augustus ondanks dat het dan heel erg warm is in de Italiaanse hoofdstad. Volgens ervaringen kras reizen zijn de Sint-Pieterskerk en het Forum Romanum ook aanraders.

Bij Kras is het heel simpel om een reis naar Italië te boeken. Tijdens een groepsreis kun je ook naar andere hotspots zoals Milaan en Venetië. Als je graag wilt, kun je ook een bezoekjes plannen naar Florence en Napels. Geniet vooral lekker van pizza, ijs en pasta.

https://www.dalreizen.nl/