PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Hobbyen met leerverf

Degene die het nog niet geprobeerd hebben, zal er misschien een beetje ervan af schikken, maar met juiste tips is het niet zo moeilijk. Het kunnen verven van een lerenmateriaalsoort. Denk hierbij aan een bank, schoen, jas, tas, portemonnee, etc.. Vaak zijn het leren producten die wel een likje verf kunnen gebruiken. Tevens gebeurt dit niet altijd. De meeste weten namelijk niet hoe je dit materiaal verft, welke verf je hiervoor nodig hebt of wisten geeneens dat dit mogelijk is. In dit artikel lees je een aantal tips om leren producten efficiënt te verven.

 

Allereerst is het mogelijk om dierenhuis met verf te schilderen. Echter, wordt er wel veel tijd en aandacht van je vereist. Eerst is noodzakelijk het leren oppervlak schoon te maken en te ontvetten. Dit zorgt ervoor dat de verf geen bubbeltjes op het leren oppervlak gaan veroorzaken en voor een langer blijvend resultaat. Het schoonmaken of ontvetten kan je het best doen door ‘preparer en ‘deglazer’ te gebruiken. Dit  zijn middelen waarbij het spul goed ontvet wordt. Hierna kan de kwast met verf toegebracht worden. Uiteraard wel met de goede verf. Zo heb je voor het beste eindresultaat, leerverf nodig. Andere soorten verf zijn niet flexibel en beschermd tegen weeromstandigheden om te gebruiken. Overigens is het een tip om op een plek te beginnen waar het niet goed zichtbaar is. Zo kan goed kijken wat het effect van de verf is, zonder dat de bank of schoen totaal geruïneerd wordt.

 

Tot slot wie bij leerverf aan de standaard kleuren zwart, bruin of rood denkt heeft het goed mis. Er bestaan namelijk veel kleuren leerverf. Denk hierbij aan blauw, groen, geel ,etc. eigenlijk zowat elk kleurpatroon bestaat wel. Kies je ervoor je bank een vel kleurtje te geven. Kies dan bijvoorbeeld voor leerverf voor een bank verven.

https://www.deleerverfwinkel.nl/