PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

De juiste eiken vloer

Bij Bax Houthandel kiest u gemakkelijk de eiken vloer die bij u past. Wij produceren de vloeren in eigen beheer, waardoor er geen tussenhandel nodig is en de prijs laag kan blijven. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten houten vloeren, zo zit er altijd wel iets voor u bij.

Een eiken vloer van Bax Houthandel

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van een geweldige nieuwe vloer in huis. U heeft bij ons de keuze uit smalle planken, maar ook in brede planken. Beide versies geven een heel ander effect. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een visgraat motief. Wanneer u heeft bepaalt welke vloer het beste past bij uw huis, kunt u zelf bepalen welke afwerking u wilt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de basiskleur en de technieken om uw vloer te beschermen, zoals het aanbrengen van een polyurethaan toplaag. Daarnaast is het ook belangrijk om te bedenken wat u precies wilt met uw vloer, zo wilt u natuurlijk de perfecte kleur en een aantal knoesten in het hout wat past bij uw huis.

De mogelijkheden

Het is bij Bax Houthandel mogelijk om te kiezen voor verschillende soorten eiken vloeren, elk met hun eigen kenmerken. Bij de ene vloer kunt u wel vloerverwarming laten inbouwen, maar bij de andere niet. Wanneer u kijkt naar de ondergrond, is het handig om te denken in wat voor huis u woont. Woont u bijvoorbeeld in een appartementencomplex, is het handig om een zekere mate van demping aan te brengen, zodat uw onderburen u niet horen lopen. Onze ervaren medewerkers denken graag met u mee over alle mogelijkheden. Als u dus nog niet precies weet wat u wilt of nodig heeft, kunt u bij ons altijd eerst advies inwinnen. Wij selecteren dan de geschikte vloeren die passen bij uw wensen.

Over ons

Bax Houthandel heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de productie en verkoop van houten vloeren voor een scherpe prijs. Dit doen wij met veel enthousiasme en service vinden wij enorm belangrijk. Wij denken graag met u mee en gaan voor het perfecte resultaat. Kijk voor meer informatie over onze eiken  vloeren op onze website.