PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Online tablethouders kopen: Zaken om op te letten

Online tablethouders kopen lijkt een makkelijke opgaaf. Even zoeken op Google, budget instellen, kleur uitkiezen, klaar! Helaas is niets minder waar. Het aantal verschillende soorten tablethouders, de opties, kleuren, afwerkingsniveaus en verschillende webshops kunnen zo overweldigend zijn. Daarom bespreken we in deze blogpost een aantal belangrijke zaken waarop u dient te letten bij de aanschaf van een tablethouder. 

Welk soort tablethouder heeft u nodig?

Grofweg zijn tablethouders te verdelen in vier categorieën. Elke categorie heeft zijn eigen sterke kanten waardoor deze voor bepaalde doeleinden geschikt is: 

  • Wandhouders zijn gemaakt om uw tablet op een vaste plaatst aan de muur te hangen. Handig als bedieningspaneel voor allerlei denkbare applicaties. Van domoticapaneel tot menukaart.
  • Tafelstandaards doen het goed in een kantoor setting. Fixeer de tablet op een bureau door middel van een tafelstandaard en deel de tablet met uw gesprekspartners.
  • Vloerstandaards zijn ideaal in drukke omgevingen met veel menselijk verkeer. Winkels en beurzen zijn een ideale omgeving om middels een vloerstandaard uw klanten te informeren of juist informatie van ze te ontvangen.
  • Beschermhoezen (ook bekend als cases) zijn de klassieke tablet accessoire. Iedereen met een tablet heeft er een en ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen en maten. Voor elke uitstraling is er wel wat verkrijgbaar.
  • Specialistische montagematerialen zoals VESA beugels of zelfs desinfectiepalen met ingebouwde tablethouder zijn onmisbaar in het bedrijfsleven.

Hoe betrouwbaar is het verkoopadres of de webshop?

Betrouwbare webshops hebben over het algemeen overwegend positieve beoordelingen op betrouwbare review-platforms zoals Kiyoh. Ziet u overwegend negatieve reviews over een bepaalde webshop? Dan is het advies om betreffende webshop te vermijden. De kans dat u ook een negatieve ervaring zal opdoen is dan namelijk zeer groot. Zonde van uw geld en tijd natuurlijk. 

Onbekende webshops zijn niet altijd slecht. Alle bekende webshops zijn immers ook met weinig naamsbekendheid begonnen. Webshops met een fysiek adres zijn over het algemeen betrouwbaarder dan webshops die alleen een postadres hebben. 

Twijfelt u over de betrouwbaarheid van een shop? Doe het dan niet en zoek verder naar een adres waar u wél een goed gevoel bij heeft. 

Hoe zit het met de kwaliteit van het product?

Prijs kan het een en ander zeggen over de kwaliteit van een product maar dit hoeft niet altijd overeen te komen. Zo zijn er genoeg slechte producten met een hoge prijs. Kijk daarom vooral naar de materialen die gebruikt zijn en de reputatie van een merk. Zo kan u er vanuit gaan dat goedkope producten van een budget lijn minder solide aanvoelen dan high end producten die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. 

Waar gaat u de tablet gebruiken?

Als u de tablet buiten gaat gebruiken heeft u mogelijk waterdichte bescherming nodig. Denk hierbij aan een waterbestendige beschermhoes of case. Deze zijn er in allerlei soorten en maten. Van een basic beschermhoes die bestendig is tegen spatwater tot een volledige uitgeruste case die kras- val- stoot- en waterdicht is. High end tablet bescherming kan zelfs landurig onderwater gedompeld worden zonder lekkages of schade aan de tablet.