Op zoek naar een elektrische takel voor de werkvloer

Wij hadden zo snel mogelijk een nieuwe elektrische takel nodig voor bij ons op de werkvloer. Zonder deze takel kunnen wij niet verder met onze werkzaamheden in de bouw. Er moeten veel materialen naar meerdere verdiepingen getakeld worden. Maar dat kan alleen met een takel. Alleen die van ons is helaas stuk gegaan, dus moesten we onze bouw even stop zetten omdat we niet verder materiaal naar boven konden tillen. Dit had behoorlijke haast.

Een specifiek soort elektrische takel vinden

gelukkig hadden we nog een weekend ertussen zitten om een nieuwe elektrische takel te bestellen en met spoed te laten leveren bij ons. Maar we hadden ook maar een bepaald budget waar de takel aan moest voldoen. Dus we moesten goed opletten of het aan alle eisen deed die we zochten maar ook binnen budget viel. Alle goedkope takels, waren niet elektrisch of waren van slechte kwaliteit. We hadden veel moeite met het zoeken ernaar. Totdat we een poging op het internet deden en daar vonden de webshop Hijswinkel. Daar hebben ze een breed assortiment van allerlei producten die wij in de bouw gebruiken. Een collega heeft meteen deze website opgeschreven voor de volgende keer als we iets aan het zoeken zijn.

Deze website heeft echt alles

Deze webshop heeft echt van alles. Van hefgereedschappen tot aan kranen, echt alles voor mannen in de bouw. Ze hadden ook elektrische takels waar wij op zoek waren. We zagen een takel die in de aanbieding was en die voldoet aan al onze eisen. We waren goedkoper uit en we hadden de takel die we zochten. Nadat we de offerte ervoor hadden aangevraagd, kregen we binnen een paar uur een mailtje of we deze wilden bevestigen en dan was hij al onderweg. Na het weekend hadden we de takel binnen en konden we hem meteen gebruiken. Echt een top webshop voor zulke producten.

Contact

Bent u ook op zoek naar bepaalde materialen die u nodig heeft voor in de bouw? Bekijk dan eens de webshop van Hijswinkel via www.hijswinkel.nl voor meer informatie over al hun producten en diensten die zij aanbieden.