Opslagruimte huren in Utrecht

Bent u op zoek naar een opslagruimte in (de omgeving van) Utrecht? Dan bent u bij Opslagman aan het juiste adres. Het is niet raar als u hier naar op zoek bent want een box kan een uitkomst zijn in gevallen van bijvoorbeeld een verhuizing, een verbouwing of als u misschien voor een langere tijd op reis gaat. Utrecht is een studentenstad en de woningnood is hoog. Studenten nemen daarom vaak al genoegen met een zeer kleine kamer (als ze al een kamer kunnen vinden) of huren tijdelijk een accommodatie op een recreatiepark. Natuurlijk komt het dan vaak voor dat men meer spullen heeft dan dat ze kwijt kunnen in hun (tijdelijke) woonruimte. Het huren van één van onze ruimtes geeft daarom de mogelijkheid om toch alle spullen mee te nemen naar de nieuwe woonplaats zonder dat de woonruimte onleefbaar wordt.

Hoe kan ik een opslagruimte in Utrecht huren?

Het is zeer gemakkelijk om een opslagruimte in Utrecht te huren. Via de site van Opslagman vindt u diverse opslagruimtes in diverse steden. Het fijne aan de werkwijze van Opslagman is dat alles online wordt geregeld. U kunt via de site allereerst de gewenste vestigingslocatie kiezen en welke grootte u wilt voor de box. Hierbij kunt u kiezen uit ruimtes die variëren van 6 tot maximaal 33m3. Om te bepalen hoeveel ruimte u nodig heeft, kunt u gebruik maken van onze zogenaamde opslagcalculator. Als u eenmaal deze gegevens heeft bepaald, krijgt u een huurovereenkomst onder ogen. Als u dit goed heeft doorgelezen en eenmaal akkoord gaat, kunt u de eerste termijn van uw huur betalen door middel van iDeal of, als u dat liever heeft, per factuur. Zodra dit is verwerkt kunt u direct gebruik maken van uw eigen box door middel van de unieke en persoonlijke toegangscode. Met deze toegangscode heeft alleen uzelf toegang tot de ruimte. Voor extra beveiliging hangen bij al onze vestigingen camera’s zodat wij in de gaten kunnen houden wanneer er ongewenste bezoekers zijn in of rondom de ruimtes.

Meer informatie?

Mocht u na het lezen van deze informatie meer willen weten over het huren van een ruimte. Neem dan gerust een kijkje op de website van Opslagman voor een opslagruimte nabij Utrecht.