Pnr-merchandising

Studentenkamer inrichten

Business / Marketing and Advertising

Eindelijk is het dan zo ver: je mag uit huis! Na een aantal keer hospiteren, ben jij eindelijk uitgekozen om het nieuwe huisgenootje te worden. Je gevoelens zijn gemixt, aan de ene kant is het natuurlijk een grote stap en moet je je familie achterlaten, maar aan de andere kant vind je het natuurlijk super leuk om je nieuwe kamer in te gaan richten. Het is belangrijk om te blijven focussen op het positieve, dus daarom zal ik je in dit artikel tips geven over het inrichten van jouw eigen studentenkamer.

 

Je kan een studentenkamer echt zien als een nieuwe start, waarschijnlijk is de kamer leeg en kan jij hem helemaal zo inrichten zoals jij dat wil. Waarschijnlijk is jouw studentenkamer niet erg groot, tenzij je rijke ouders hebt of gewoon heel veel geluk hebt gehad. De meeste studenten beginnen in een kleine kamer. Maar, het spreekwoord luidt natuurlijk ‘klein maar fijn’, en dat geldt ook zeker voor jouw studentenkamer. Dat hij misschien een beetje klein is, maakt niet uit, want je kan hem nog steeds gezellig maken.

 

Maar goed, waar begin je mee? Allereerst is het heel slim om de kamer van top tot teen op te meten en uit te tekenen. Zo heb je alle afmetingen alvast en kan je beginnen met kijken naar meubels. Ook moet je waarschijnlijk een nieuwe vloer er in leggen, aangezien de meeste studentenkamer worden geleverd met een heel vies tapijt. Na het opmeten en het bestellen van de vloer en de meubels, heb je eerst nog tijd om te verven. Wat dacht je er van om je kamer in één van de prachtige Scandinavische kleuren te schilderen? Als je geschilderd hebt, dan kan je alles er in zetten: de vloer en de meubels. Vergeet ook de gordijnen natuurlijk niet, anders kan je niet slapen. Tot slot kan het leuk zijn om een stuk hout verven en er een deurbordje van te maken.

https://www.moosefarg.nl/