PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Stukadoor in Doorn

Hallo, aangenaam kennis te maken, wij zijn Guy Munneke, stukadoor uit Doorn. Ons motto is: altijd een resultaat waar we zelf trots op zijn. Wanneer u ons in dienst neemt, zult u merken dat bij ons vakmanschap en ervaring samenkomen, waardoor we onze klanten altijd tevreden weten te stellen. Het maakt ons niet uit of er werk gedaan moet worden aan het plafond, de wanden, of buitenwerk, we doen het allemaal! Al ruim 20 jaar zijn we dé partner voor het leveren van kwaliteitsstucwerk in de breedste zin van het woord. In onze werkzaamheden hebben we oog voor detail, en zorgen we dat alles tot in de puntjes goed afgewerkt wordt, op die manier zijn we heel perfectionistisch.

Guy Munneke, stukadoor in Doorn

Als stukadoor in Doorn, die al meer dan 20 jaar ervaring heeft, heeft Guy Munneke al een heleboel verschillende klussen gezien, die we allemaal naar tevredenheid hebben kunnen afronden voor onze klanten! Daar zijn we ook heel trots op. Wanneer we aan wanden en plafonds werken hebben we in rijtjeswoningen, vrijstaande villa’s en bedrijfspanden stucwerk geleverd. Het maakt ons werkelijk niet uit waar onze klanten nou precies zitten, zolang wij maar kwaliteitswerk kunnen leveren. We zorgen ervoor dat iedere binnenruimte met ons stucwerk een kwalitatieve uitstraling krijgt!

Ons stucwerk is exclusief

Als u het al niet merkte aan onze website, het stucwerk dat we leveren is exclusief, en kent wat betreft kwaliteit niet zijn gelijke. We weten namelijk dat het stucwerk dat er exclusief en decoratief uitziet een meer onvergetelijke indruk achterlaat dan iets wat saai en niet netjes afgewerkt is. Het maakt ons ook niet eens  uit in welke stijl u graag het stucwerk wilt hebben, modern, industrieel of juist klassiek. Iedere stijl zijn we meesters in, en we kunnen u ook advies geven over welk stucwerk het beste zou passen bij uw woning aan de binnenzijde.

Kies voor kwaliteit

U leest het, wanneer u kiest voor Guy Munneke, kies u voor kwaliteit en vakmanschap. Hierdoor zult u nooit spijt krijgen wanneer we bij u langs zijn geweest. Alles ziet er namelijk perfect uit.