PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Tatoeages

Steeds meer mensen raken tegenwoordig in de ban van tatoeages. Wat het nu precies is aan tatoeages wat ze zo aantrekkelijk maakt, is voor iedereen anders. Sommigen zetten ze omdat ze ergens aan herinnert willen worden, anderen vinden een design gewoon erg mooi en willen en dus gebruiken als een soort kunstvorm en weer anderen zetten tatoeages op gebieden die zij zelf niet zo mooi vinden, als een soort manier om van jezelf te leren houden.

Maar dit kan ook per tatoeage op dezelfde persoon verschillen. Achter de ene kan heel veel betekenis zitten, terwijl achter de volgende alleen de beredenering: “ik vind het gewoon erg mooi” zit.

De meest voorkomende tatoeage is natuurlijk de arm sleeve, of als het aan beide kanten zit, de armsleeves. Er zijn meerdere manieren om zo’n tatoeage te laten zetten. De meeste mensen beginnen met kleine tatoeages verspreidt over de armen. Wanneer ze dan het idee krijgen een arm sleeve te willen zetten, beginnen ze met het plaatsen van opvul tatoeages of  een tatoeage die alle tatoeages op de arm met elkaar verbindt. Hierdoor wordt het een geheel.

Dan is er nog een andere manier. Je kan namelijk ook 1 hele grote tatoeage zetten die je hele arm bedekt. Dan heb je meteen een arm sleeve. Dit is in principe de makkelijkste manier. Zo’n grote tatoeage kan alleen niet in een keer gezet worden. Daarom zijn er meer afspraken nodig, over de loop van een paar maanden, omdat de tatoeage tijd moet hebben te herstellen. Dit is de reden waarom sommige mensen niet zo’n tatoeage willen hebben, omdat ze dan een lange tijd met een tatoeage rondlopen die niet af is.

Er zijn dus oneindig veel keuzes als het gaat om tatoeages. Op het gebied van design, maar ook op het gebied van plaatsing, stijl, grootte, ga zo maar door.

 

https://www.lymphedivas.eu/