PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Tips voor een tijdschrift-waardige woning

Iedereen droomt natuurlijk van een interieur die zo uit een woontijdschrift kan komen. Dit is natuurlijk veel makkelijker gezegd dan gedaan. Wil jij je eigen woning ook zo tijdschrift-waardig maken? Lees dan snel de volgende tips.

Het hoeft helemaal niet duur of moeilijk te zijn om je eigen woning gezellig in te richten. Er is voor elk probleem in je woning wel een oplossing.

Wanneer je bijvoorbeeld weinig licht hebt in je woning is het vooral belangrijk om met veel lichte kleuren te werken. Als je er toch voor kiest om met donkere kleuren aan de gang te gaan, houd er dan rekening mee dat deze de ruimtes doen verkleinen. Lichte kleuren hoeven dan ook niet per sé wit te zijn, je kan ook voor pasteltinten of grijstinten gaan. Vooral de tinten blauw, grijs en groen geven al snel een ruim gevoel.

Als je niet heel veel ruimte in je woning hebt, zorg er dan voor dat je je meubels en je landelijke woonaccessoires slim kiest. Bovendien is het verstandig om niet voor te grote meubels, zoals een grote eetkamertafel, te gaan. Dit definieert en blokt de ruimte namelijk al snel af. Zorg ervoor dat je overal makkelijk langs kan zonder dat je je tegen andere meubels aanstoot, want dit kan al meteen een heel beperkend gevoel geven. Als je voor accessoires kiest die reflecterend materiaal bevatten, zal je merken dat de ruimte optisch vergroot zal worden. Ook gouden, koperen en bronzen accessoires reflecteren licht en zorgen voor een ruimer gevoel.

Een erg simpele maar effectieve manier om je interieur een grote boost te geven is het toevoegen van planten aan je interieur. Planten zijn wel erg duur, dus je kunt het beste voorzichtig hiermee beginnen en er niet teveel in één keer kopen. Cactussen zijn makkelijk om mee te beginnen, omdat deze erg eenvoudig zijn in onderhoud. Wanneer het goed gaat met de cactussen kunnen je overgaan op vetplanten en daarna op bladplanten. Het zou natuurlijk erg zonde zijn wanneer je een erg dure plant hebt gekocht en je deze helemaal niet kunt onderhouden.

https://www.nouvez.nl/