PNR Merchandising
Business / Marketing and Advertising

Teletekst 818 heeft voetbal tussenstanden, programma en uitslagen!

Ben je op zoek naar de voetbal tussenstanden, het programma en uitslagen van reeds gespeelde wedstrijden, dan moet je zeker even Teletekst 818 bekijken. Op ze gigantisch druk bezochte pagina van NOS Teletekst staat alle informatie die een voetballiefhebber nodig heeft om zijn club te volgen.

 

Programma Eredivisie op Teletekst 818

Het programma van de Nederlandse voetbalcompetitie, de Eredivisie, staat vanaf begin van de week online. Via dit programma is duidelijk te zien welke voetbalclubs in het aankomend weekend tegen elkaar moeten spelen. Ook staat er goed aangegeven op welke dagen de voetbalclubs spelen en op welke Teletekst pagina de wedstrijd pagina is te zien.

 

Stand van de Eredivisie

Als er in de competitie al een aantal wedstrijden gespeeld zijn veranderd de stand van de Eredivisie natuurlijk. Voor een winstpartij ontvangt de winnende club 3 punten, bij gelijkspel 1 punt en bij verlies 0 punten. Op Teletekst is duidelijk te zien dat al deze punten samen een ranglijst vormen. De voetbalclub met de meeste punten staat bovenaan. Op NOS Teletekst 819 is een goed overzicht te zien van deze ranglijst. U ziet in één oogopslag op welke positie uw favoriete voetbalclub staat en hoeveel punten voor of achter op de koploper.

 

Uitslagen en tussenstanden Eredivisie

De uitslagen van reeds gevoetbalde wedstrijden staan op Teletekst 818, net zoals het programma en de wedstrijden die momenteel gespeeld worden. Deze tussenstanden worden real time geüpdatet  en op de wedstrijdpagina’s is dan te zien welke spelers er gescoord hebben. In het blauw staat op NOS Teletekst 818 welke wedstrijden momenteel aan de gang zijn.

Uitslagen van wedstrijden staan ook op deze Teletekst pagina. Teletekst zorgt ervoor dat de wedstrijden direct na afloop, en zelfs tijdens de wedstrijden door, live geüpdatet worden zodat het altijd actueel is. Ook de pagina 819 zal direct veranderd worden als er een wedstrijd is afgelopen.

Voetbalnieuws op Teletekst 801

De pagina’s 818 en 819 zijn verreweg de drukst bezochte pagina’s van Teletekst. Dit komt omdat veel mensen nog steeds voetbal volgen zoals men dat vroeger deed. Na de komst van app’s is het aantal bezoekers wel wat minder geworden maar nog steeds zijn er erg veel bezoekers, vooral in het weekend. Op Teletekst 801 staat het voetbalnieuws. Is er een nieuwe transfer of is er iets nieuws te melden staat dat altijd op deze pagina!

http://www.teletekst818.com